| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kuksx Nováček

|
Zaslal: 24 únor 2004 19:26 Předmět: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
| Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? JE to někde v tom, nebo na to exituje mod?Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 24 únor 2004 20:38 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
Administrace fóra, skupiny - oprávnění, je to stejný jako oprávnění pro uživatele _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wirgi
|
Zaslal: 14 březen 2004 16:05 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
Zdarek. Mno kdyz se opdivam do opravneni a zadam potrebnou skupinu, vyleze mi jen seznam temat a muzu zvolit jen moderatorstvi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2004 16:20 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
Mno, musíš dát ROZŠÍŘENÉ _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 15 březen 2004 10:40 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | | Mno, musíš dát ROZŠÍŘENÉ |
No, to je sice moz hezky, ale i kdyz dam ROZSIRENE, tak mam furt u kazdy kategorie, nebo fora, nebo jak se to spravne nazyva (ale je to ve sloupecku FORA) mam na vyber furt JEN "Je mederatorem" a "Neni moderatorem". Takze by me zajimalo co s tim.. (skupinu a lidi v ni samozrejme vytvorenou mam..) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 15 březen 2004 17:06 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
TO znamená, jestli ta skupina v tom daném fóru je a nebo není moderátory. Tady být nemáš , je to v oprávnění u dané kateogire _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pat
|
Zaslal: 15 březen 2004 20:53 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | | TO znamená, jestli ta skupina v tom daném fóru je a nebo není moderátory. Tady být nemáš , je to v oprávnění u dané kateogire |
Tak nevim, ty vety mi vubec nedavaji smysl a unika mi smysl toho "co chtel basnik rici".. Nicmene svuj problem jsem vyresil tim, ze jsem v OPRAVNENI FORA dal dane kategorii atribut SOUKROMY (SKRYTY), nasledne se presunul do OPRAVNENI SKUPINY a u jednotlivych kategorii (temat, nebo jak se to jmenuje) se objevi nova polozka vedle moderatorstvi/nemoderatorsvi a tam staci povolit vstup a je to..
Mam rad radoby rady, ktery nereknou cloveku, ktery se v dane veci nestoura kazdy den, nic nebo tak malo, ze je mu to k nicemu.. To snad nevedet nic a badat dal sam..
PS: Anonym jsem byl ja.. Jeste sem nebyl registrovan. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petr-k1 Nováček

|
Zaslal: 19 březen 2004 01:47 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
lol premyslej trochu  _________________ *-_-*-_-*-_-*-_-*-_-*-_-*-_-*-_-*-_-*-_-* |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
CherryGC Nováček

|
Zaslal: 18 duben 2004 11:55 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
já vím o tom oprávení, ale chci aby neregistrované nemohou ani koukat na fory, dá se vůbec. Zatím u mě můžou se podívat ale nemůžou psát protože jsem nastavila registrované _________________ Make something from nothing... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karl Mega Přispěvatel

|
Zaslal: 19 duben 2004 11:08 Předmět: Re: Jak povolit vstup do kategorie pouze určité skupině? |
|
|
| CherryGC napsal: | | já vím o tom oprávení, ale chci aby neregistrované nemohou ani koukat na fory, dá se vůbec. Zatím u mě můžou se podívat ale nemůžou psát protože jsem nastavila registrované |
To víš žě se to dá ale musíš u toho samého nastavení kde jsi zadal to registrované je položka rozšířené nastavení nebo tak nějak a když na to klikneš zobrazí se ti nabidka co jaká skupina může od zobrazení až po úpravy. ale nebojte se trochu experimentovat zkuste si projít uplně celý admin panel a vyzkoušejte si co co dělá! Vždyt je to vše přeložený! _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vorw Anonymní
|
Zaslal: 02 únor 2005 21:28 Předmět: |
|
|
hm, teda ne ze bych to nechapal , ale taky by me zajimala jedna vec.
z toho co sem tady pochytil, a co jsem mel moznost videt, je mozny nastavit access mode pouze pro "ALL, REG, PRIVATE, MOD, ADMIN"
coz znamena, ze nemuzu nejaky mnou vytvoreny skupine pridelit konkretni prava na konkretni fora?
da se nejak resit, chci-li dovolit pristup do nekterych for jenom casti registrovanych useru?
vorw |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 02 únor 2005 21:48 Předmět: |
|
|
| Mno můžeš si vytvořit nějákou jinou vlastnou mimo ALL, REG, PRI, MOD a ADMIN, můžeš si nastavit co vše smí a nesmí.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|