| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 24 leden 2005 08:41 Předmět: Jak tvořit templaty |
|
|
| Nemá někdo něco o tvorbě Templatů? Docela by se mi to hodilo... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 24 leden 2005 12:12 Předmět: |
|
|
thx.... a cesky by nahodou nekde neco nebylo? Sice anglicky umim, ale jsem trosicku lenosivy... nevis nahodou o necem_? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2005 12:18 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
Ne. Obávám se, že toto je dost specializovaná věc, kterou zase tak moc lidí nedělá. Takže jedině ta angličtina. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
xxjohnyxx Nováček

|
Zaslal: 24 leden 2005 17:03 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
| A co takhle založit forum o tvorbě templatů? řekl bych že by to dost lidí ocenilo... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2005 17:26 Předmět: |
|
|
Tak ho založ a my to oceníme.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2005 19:37 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
Co to je dost lidí? Kolik lidí tady opravdu upravilo templatu tak aby se o nějaké úpravě vůbec dalo hovořit. A má cenu zakládat další fórum o phpbb u nás? Já myslím, že ty dvě už tady bohatě stačí. Jědině tak poprosit Azua aby založil extra téma templaty. I pokud se juknete ke "konkurenci" tak se tam nic extra super zajímavého neprobírá a zvláště né nic k opravdové tvorbě templat. Já se v současné době budu pouštět do komplet beztabulkového layoutu (tedy pokud mě to nepřestane bavit a budu mít čas) takže pokud má někdo opravdu zajímavý dotaz tak se klidně může ptát, ale na dotazy proč se mi rozhodila ta a ta tabulka mě asi nedostanete. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2005 23:16 Předmět: |
|
|
| Hustý, toho jsem si tam ani nevšiml.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2005 23:29 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
Zcela upřímně se přiznávám, že já to taky našel až teď. Ale jednu (s barevnou variací dvě) templatu už mám za sebou. A teď do toho zase trochu vrtám. No ale z toho asi bude časem další. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 25 leden 2005 15:22 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
Tak Azu už ví o naší touze k vytvoření extra tématu a předpokládám, že jej v brzké době vytvoří.
To jsem tedy zvědav co za zajímavé dotazy (opravdu spojené s tvorbou nových templat) tam budou. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 25 leden 2005 18:26 Předmět: |
|
|
| Taky jsem zvědavej, snad se toho dožiju. Ale jak tak častěji koukám na netu, tak někteří toho využívají tak, že vyrábí templaty a potom je prodávají za peníze. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 25 leden 2005 21:48 Předmět: |
|
|
| kryšpín napsal: | | Ale jak tak častěji koukám na netu, tak někteří toho využívají tak, že vyrábí templaty a potom je prodávají za peníze. |
A co je na tom špatného? Já až budu mít pročištěno, tak také budu schopen udělat templatu přesně podle přání (v mezích možností phpBB) za úhradu. U templaty většinou platíš za to, že nemusí být uveden autor toho vzhledu a třeba za doladění podle tvých představ. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 25 leden 2005 22:26 Předmět: |
|
|
| Kozlík napsal: | | kryšpín napsal: | | Ale jak tak častěji koukám na netu, tak někteří toho využívají tak, že vyrábí templaty a potom je prodávají za peníze. |
A co je na tom špatného? Já až budu mít pročištěno, tak také budu schopen udělat templatu přesně podle přání (v mezích možností phpBB) za úhradu. U templaty většinou platíš za to, že nemusí být uveden autor toho vzhledu a třeba za doladění podle tvých představ. |
Vždyť já nic neříkám, právě to se mi na tom líbí, že člověk když se něco dokáže naučit, ovládá grafiku apod. tak si může přividělat. Já si taky přividělávám tím, že pomáhám v České televizi, a to jen díky tomu že jsem se věnoval střihu sám jen tak ze zajímavosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 27 leden 2005 01:01 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
Podle mne se podnikani meze nekladou... Samo, ze pokud bych se to naucil, tak bych to vklidu i za uhradu delal. Skus nekoho sehnat, aby ti dneska neco udelal za darmo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 27 leden 2005 07:58 Předmět: Re: Jak tvořit templaty |
|
|
No já si myslím, že zrovna na tomto fóru, kde je té podpory zadarmo docela dost je toto hodně odvážné (a tak trochu o přesdřžku) konstatování. Tady je to holt o tom, že pokud položím opravdu zajímavej dotaz tak si myslím, že se vždycky někdo najde kdo se pokusí pomoci. Jo zase na druhou stranu pokud jen ukážu, že jsem absolutně línej si pomoct sám a jen čekám, že za mě někdo něco udělá, budu patrně odeslán do patřičných končin. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 27 leden 2005 08:28 Předmět: |
|
|
Kozliku mas pravdu.... Odvážné konstatování.
Já pokud můžu, tak poradím, ale dělat za někodo celou práci, jen pro pěkné oči to dělat nebudu a nečekám to také od druhých, že by ji udělali za mne. To je celé co jsem tím chtěl říci.
Tvorba Templatu (pokud člověk jede uplně od začátku) zabere spoustu času. To soudím podle toho, že jsem jich pár upravoval k obrazu svému a trvalo to pěkných pár hodin.
Proto jsem sem nadhodil ten dotaz o tvorbě.
A pokud bych se to naučil a někdo mne poprosil o radu při tvorbě, tak mu poradím, pokud budu vědět, ale opravdu to za něj dělat nebudu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 27 leden 2005 08:32 Předmět: |
|
|
Vklidu mě kamenujte Ale to je můj skromnej názor..
Každopádně všem děkuju za to, že si najdou čas a radí tady na tomto fóru zadarmo. Je tu spousta zajimavých a potřebných věcí, které se jinde nenajdou, nebo se hledají velice špatně. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|