| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 17 leden 2005 10:30 Předmět: Mod Calendar a Mod Attach společně v phpbb 2.0.11 |
|
|
Zdarec lidi... mam drobny problem.. Pokud nainstaluju Mod Attach a potom doeditovavam rucne mod Calendar, tak mi zmizne mod Attach... nevite, jak to na sebe napasovat? Diky za jakoukoli radu.
Uz to edituju potreti a pokazde se stane to same... Administrace mi funguje bezproblemu, ale pri psani zprav mi zmizne pridavani souboru a ve view topic mi zmiznou ikonky spony a vlozene obrazky se nezobrazujou ve forech.
P.S.:Kdyby se nekdo nasel, kdo by byl tak ochotný a sdilnul by mi naeditovane soubory, tak bych byl moc rad. Forum verze phpBB 2.0.11. a mod kalendáře
MOD Title: Topic calendar
MOD Author: Ptirhiik < ptirhiik@clanmckeen.com > (Pierre) http://rpgnet.clanmckeen.com
MOD Description:
This mod adds a calendar to your board, working with natural phpBB auth.
MOD Version: 1.0.1 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 21 leden 2005 23:37 Předmět: |
|
|
| Popripade mam driv naeditovat mod calendar a az potom Attach nebo jak diky.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 22 leden 2005 08:38 Předmět: Re: Mod Calendar a Mod Attach společně v phpbb 2.0.11 |
|
|
Ja bych rekl, ze u toho staci pouzit mozek a hlidat sijestli nahodou nevyhazujes neco co si tam pred chvili pridaval tim druhym modem. A nezalezi na poradi. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vamp_ Účastník

|
Zaslal: 22 leden 2005 14:24 Předmět: |
|
|
Mno myslim si, ze jsem neprepsal nic co by patrilo do modu Attach kodem Calendar, nebo obracene ...
Protoze pri editaci Attachmodu a Calendar modu si oznacuju vkladane casti kodu poznamkama //-- mod Attach a //-- mod Cal... a //-- end cal a //-- end attach... Leda, ze bych neco zvoral v editaci templatovych souboru... nepouzivam totiz standrard SubSilver, ale vlastni upraveny....
http://www.legion-of-damned.info/forumphpbb/
Ted tam teda nemam mod calendar, protoze je pro mne dulezitejsi mod Attach... tak je tam stara verze pred edit. soubory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|