| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hektor Přispěvatel

|
Zaslal: 23 prosinec 2003 20:13 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | no, nezavřeme, ale pak tady nepiš o tom, že vidíš kopie. I když, jak se to vezme kopie, kopie ve tvém slova smyslu znamená, že web vypadá stejně akorát s jinými barvami... Chápu? Chápeme?  |
Já jsem si vzal jen obrázky. Toť vše. Zbytek jsem udělal sám! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 23 prosinec 2003 22:14 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
však o tom jsem mluvil. Jó, pokud si je všechny vzal z jednoho webu, tak bych to bral jako kopii. Ale pokud je každej vodjinud....... Ale stejně, pokud se dělá nějakej web, tak by to měl bejt minimálně ze 75% originál abych si tam dal copyright. Jinak bych s tím nechtěl mít nic společného. Já osobně.. _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 26 prosinec 2003 05:32 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
cize ked vyrobim (naprogramujem a napisem) uplne sam, ale bude vyzerat presne ako niekoho ineho tak je to co ? Original alebo kopia ?
A ked stiahnem template s kodom a vsetkym odniekial ale zmenim rozlozenie, farby, fonty a obrazky ? Tak je to co ? Original alebo kopia ?
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 26 prosinec 2003 09:47 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
No a chceš to pomocí selskýho rozumu nebo podle platných zákonů
Podle práva je bohužel to první kopie a to druhý dokonce bejt nemusí (ale tady je to opravdu věc konkrétního osouzení)
Tohle je poměrně složitý téma a asi tady neni nikdo na tak vysoký odborný (tím myslím právo) úrovni, aby to byl schopen pořádně vysvětlit.
Pokud namaluješ Monu Lisu znova (a to dokonce aniž bys ji viděl) je to prostě jen kopie (nebo tě napadne jak řešit léčbu rakoviny), kdežto pokud si vezměš obrázek Mony Lisy a fotku Hradčan a uděláš koláž, může to být originální dílo. No asi jsem vás tímhle moc nepotěšil  _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 08 únor 2004 19:38 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
čekal jsem nějaké odkazy ke stažení grafiky,gifů,ikon,obrázků atd.
samozřejmě zdarma a web page si musí každý sám aby to bylo origo to je jasný , ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kašpy Člen týmu

|
Zaslal: 06 prosinec 2004 21:02 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
| no skuste www.kaspy.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Anonymní
|
Zaslal: 31 prosinec 2004 09:38 Předmět: Re: WebDesing |
|
|
Ahojky, možná ani tady to nebude úspěšné.Nenašel by se hodný človíček, který by mi udělal dezign na jednu hudební skupinu ve svém volném čase?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
|
|