| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Thundeer Anonymní
|
Zaslal: 26 prosinec 2004 10:03 Předmět: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživatele? |
|
|
Nazdar potřeboval bych zobrazit posledního registrovaného uživatele na jiné stránce než je fórum. Díky za vaše odpovědi!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 27 prosinec 2004 09:30 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
| kód: | | SELECT username FROM phpbb_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1 |
_________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thundeer Anonymní
|
Zaslal: 27 prosinec 2004 10:29 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
| Azu napsal: | | kód: | | SELECT username FROM phpbb_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1 |
| Podle tohoto kódu mi to nejde hlásí to: Parse error: parse error in /last.php on line 2. Můžete mi to popsat podrobněji? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 27 prosinec 2004 10:58 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
Tady http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?p=5551#5551 je kód na zobrazování novinek z fóra. Drobnou úpravou můžeš tahat jakákoli data z databáze phpbb a ty pak zobrazit tam kde potřebuješ. Pokud nebudeš umět tento kód upravit, mám pro tebe bohužel jedinou radu "učit se, učit se, učit se" _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thundeer Anonymní
|
Zaslal: 27 prosinec 2004 16:55 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
| Kozlík napsal: | | Tady http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?p=5551#5551 je kód na zobrazování novinek z fóra. Drobnou úpravou můžeš tahat jakákoli data z databáze phpbb a ty pak zobrazit tam kde potřebuješ. Pokud nebudeš umět tento kód upravit, mám pro tebe bohužel jedinou radu "učit se, učit se, učit se" | Stejně nevím jak to mám upravit, zkoušel jsem všechno možný, ale posledního registrovanýho z toho nedostanu. HELP!!!!!!!!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 27 prosinec 2004 16:59 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
No to víš, to je SQL dotaz, to je potřeba umět trochu něco v PHP a mySQL, ne jen umět kopírovat podle návody cosi někam
Jinak tato informace je zobrazována dole na hlavní stránce fóra "nejnověší uživatel" _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 27 prosinec 2004 17:06 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
| Kozlík napsal: | | Pokud nebudeš umět tento kód upravit, mám pro tebe bohužel jedinou radu "učit se, učit se, učit se" |
Co víc napsat? Co třeba kouzelné slůvko? A né tu hromadu agresivních vykřičníků. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thundeer Anonymní
|
Zaslal: 27 prosinec 2004 21:28 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
| Nemůžete mi s tím někdo poradit a poslat celý kód? Prosím, please, bitte schön, je vous en prie, rezar, per cortesia, пожалуйста |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 27 prosinec 2004 21:37 Předmět: Re: Jak zobrazit na stránce posledního registrovaného uživat |
|
|
| kód: | <h3>Nejnovější uživatel</h3>
<?php
ob_start();
$phpbb_root_path = 'forum/'; //edit this to your phpBB root path
define('IN_PHPBB', true);
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
// various attributes - experiment!
$NUM_USERS = 3;
$box_content = "<ul>";
$sqlxx = "SELECT username FROM ".$table_prefix."users ORDER BY user_id DESC LIMIT ".$NUM_USERS;
$resultxx = mysql_query($sqlxx) or die("Cannot query database");
while($name = mysql_fetch_array ($resultxx)){
$box_content .='<li>' .$name["username"]. '</li>';
}
$box_content .='</ul>';
print($box_content);
ob_end_flush();
?>
|
A varuju tě. Mohl bych si to vysvětlit tak jako, že už tě strašlivě otravuju, že po tobě to "prosím" chci. Prostě pokud po někom něco chceš, tak je to slušnost. Ten tvůj příspěvek zavání jízlivostí (božínku ty se ale navotravujou, blbečkové). _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|