| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
milosh Člen týmu

|
Zaslal: 02 září 2004 08:21 Předmět: PHPBB 2.0.6. to PHPBB2 PLUS 1.3 - UPGRADE |
|
|
Mohl by mi nekdo poradit, jak toto rozchodim? Manual jsem si precetl, ale asi sjem to nahral blbe a neslo mi to
Pokud by byl postup pro LAMY, tak to uvitam  _________________ www.tuning-forum.org
www.astra-g.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milosh Člen týmu

|
Zaslal: 02 prosinec 2004 08:09 Předmět: Re: PHPBB 2.0.6. to PHPBB2 PLUS 1.3 - UPGRADE |
|
|
Tak jsem to tady ve foru hledal, ale nenasel. Ale rekl bych, ze to tady bylo i s odkazem, kde se to da stahnout.  _________________ www.tuning-forum.org
www.astra-g.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
boy ms Přispěvatel

|
Zaslal: 03 prosinec 2004 10:56 Předmět: Re: PHPBB 2.0.6. to PHPBB2 PLUS 1.3 - UPGRADE |
|
|
cau Miloshi
prave se to snazim taky rozchodit ale mam problem s Attach modem...nevim jak zalohovat soubory  _________________ admin www.virtcars.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milosh Člen týmu

|
Zaslal: 10 prosinec 2004 17:34 Předmět: Re: PHPBB 2.0.6. to PHPBB2 PLUS 1.3 - UPGRADE |
|
|
| boy ms napsal: | cau Miloshi
prave se to snazim taky rozchodit ale mam problem s Attach modem...nevim jak zalohovat soubory  |
Staci je jen zkopirovat pres FTP, ne?  _________________ www.tuning-forum.org
www.astra-g.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
boy ms Přispěvatel

|
Zaslal: 12 prosinec 2004 10:39 Předmět: Re: PHPBB 2.0.6. to PHPBB2 PLUS 1.3 - UPGRADE |
|
|
| milosh napsal: | | boy ms napsal: | cau Miloshi
prave se to snazim taky rozchodit ale mam problem s Attach modem...nevim jak zalohovat soubory  |
Staci je jen zkopirovat pres FTP, ne?  |
ja to zkusim  _________________ admin www.virtcars.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|