| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: 06 březen 2004 00:56 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Nevíte jak se instaluje ta nová verze Cobalt 2.0? Já jen že tam žádně install.php není jen tam je soubor install.tpl když to napíšu do exploiteru tak mi to hodí takovou tabulku ale tam už nevim co vyplnit koukal sem na navody a nikde nic o tyhle tabulce nepsaly ani co se tam má doplnit za každý info sem vděčnej ) ale asi si nainstaluju tu starší verzi aspoň míň problms když už nic jinýho ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 06 březen 2004 16:48 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
cau vsichni mam problem s instalaci attach_modu do phpbb 2.0.6
pokazde kdyz to nainstaluju tak mi to hodi chybu
Fatal error: Cannot redeclare attach_faq_include() (previously declared in /3w/wz.cz/s/sfi-forum/attach_mod/includes/functions_includes.php:31) in /3w/wz.cz/s/sfi-forum/attach_mod/includes/functions_includes.php on line 31
Mam to na webu zdarma. Myslite ze to muze mit vliv?
adresa webu je www.sfi-forum.wz.cz
Prosim pomocte mi.
Predem dik za odpoved! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nevím Anonymní
|
Zaslal: 08 březen 2004 01:51 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Prosím poraďte...
Instaloval jsem PHPBB na Webzdarma a napsalo to tuto chybu:
phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 326
File : /3w/wz.cz/p/phpbb-diskuse/diskuse/includes/functions.php
Díky z odpověď... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 08 březen 2004 08:34 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Teda tohle je ale opravdu odvaha. Co kdyby ses obtěžoval si trochu pomoci sám. Tohle téma tady bylo asi milionkrát a teď je tady po milionprvní.
P.S: zkus si zkontrolovat malá a velká písmenka.
Co se týká toho attach_modu tak bych překontroloval ten řádek 31 v souboru attach_mod/includes/functions_includes.php. V případě potřeby se ozvi. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tvrdiaak Účastník

|
Zaslal: 09 březen 2004 09:22 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| Kozlík napsal: | | Tohle téma tady bylo asi milionkrát a teď je tady po milionprvní. |
No aspon ze je to dobre tematicky zarazene do webzdarma. Mam tam totiz ucet a obcas procitam jejich forum a tam je to taky porad dokola: Nejede mi ucet, co mam delat?
O par prispevku niz uz je omluva ve stylu: Ale ja jsem tam ty mp3 mel jenom pro svoji potrebu, nechtel jsem je zverejnovat...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rikki

|
Zaslal: 15 červen 2004 17:23 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Mám dotaz - jak umístit reklamu dolu?? Mám sice v souboru "overall_footer.tpl" umístěnou reklamu, ale pořád ji mám nahoře celého fóra: jak to změnit? Děkuji, pro ukázku adresa: www.gjn.nazory.cz  _________________ Rikki Rixxter, YEAH !
[ www.igornemec.cz/rikki ] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 červen 2004 07:45 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
ty tu reklamu máš správně umístěnou v overall_footer.tpl, nicméně aby to fungovalo, tak musíš udělat následující kroky:
1. Smazat VŠECHNY SOUBORY z ftpka
2. na FTPKU vytvořit soubor "reklama.htm"
3. V administraci nastavit vkládání nahoru, do souboru reklama.htm
4. Pak nahrát fórum zpět
5. Znovu nainstalovat. (a nahrát zálohu, kterou sis z administrace jistě předtím udělal ) _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rikki

|
Zaslal: 16 červen 2004 12:58 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Jak udělat zálohu?? A musím smazat všechny soubory - nestačí jen index ?? _________________ Rikki Rixxter, YEAH !
[ www.igornemec.cz/rikki ] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 07 červenec 2004 14:40 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | | Administrace -> Nastavení -> MySQL -> Aktivovat -> Nastavit heslo | nonono |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 16 září 2004 17:02 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Nemozem nainstalovat forum.
Během nahrávání novější instalace databáze se objevila chyba
Table 'phpbb_auth_access' already exists
help please  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 září 2004 17:04 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
mysql.wz.cz -> vase uzivatelske jmeno a heslo -> v levem menu kliknout na nazev vasi db -> oznacit vse (pravy frame) -> odstranit -> ano -> instalovat znovu _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Otrozon Anonymní
|
Zaslal: 18 říjen 2004 20:11 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Prosim poradte na webzdarma.cz kdyz dam instal se mi napise toto
Could not connect to the database
Ale odpoveste normalne ne nejake najdi si to tu tady protoze se v tom moc neviznam v tych odpovedich
prosim moc odpoveste  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Otrozon Nováček

|
Zaslal: 18 říjen 2004 20:27 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| Uz jsem se registroval lol |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nargul Častý přispěvatel

|
Zaslal: 19 říjen 2004 12:41 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| Otrozon napsal: | Prosim poradte na webzdarma.cz kdyz dam instal se mi napise toto
Could not connect to the database
Ale odpoveste normalne ne nejake najdi si to tu tady protoze se v tom moc neviznam v tych odpovedich
prosim moc odpoveste  |
a potřebuješ zjistit? prostě ti to píše že ne nemůžeš připojit do databáze. Je vůbec vytvořená, správně nastavená atd?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Otrozon Nováček

|
Zaslal: 19 říjen 2004 14:52 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| MEla by byt |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nidzo Účastník

|
Zaslal: 30 říjen 2004 08:46 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| Nevite na jak dlouho vydrzi tech 5MB databaze na Webzdarma? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 30 říjen 2004 10:23 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| Nidzo napsal: | | Nevite na jak dlouho vydrzi tech 5MB databaze na Webzdarma? |
To jak kdybys se zeptal, jak dlouho me vydrzi jidlo v lednici. Podle toho, kolik budes mit prispevku, ale podle me je to docela dost prostoru pro DB. A pokud ten web buda tak hodne dobrej, přejdeš na placenou domenu. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nidzo Účastník

|
Zaslal: 30 říjen 2004 10:30 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| charvous napsal: | | Nidzo napsal: | | Nevite na jak dlouho vydrzi tech 5MB databaze na Webzdarma? |
To jak kdybys se zeptal, jak dlouho me vydrzi jidlo v lednici. Podle toho, kolik budes mit prispevku, ale podle me je to docela dost prostoru pro DB. A pokud ten web buda tak hodne dobrej, přejdeš na placenou domenu. |
Ja vim, ale jentak odhadem... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 30 říjen 2004 14:41 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
No - počítej tak zhruba 7000 příspěvků a 300 reg. uživatelů - a měl by ses do toho vlézt. Samozřejmě závisí na rozsahu příspěvků a příp. na dalších serepetičkách, jako fotogalerie apod. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 29 prosinec 2004 18:54 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Zdrawim. Dovolte abych se taky pochlubil se svym problemem:
Nejdrive jsem nevedel jaktoze po instalu chodi porad chyba.. Pak jsem si u vas precetl co musim smazat a pak mi skocilo tohle:
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 335
File : /3w/wz.cz/l/lordsofthesword/includes/functions.php |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|