| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alpák Anonymní
|
Zaslal: 05 květen 2004 06:29 Předmět: schválení příspěvku adminem? |
|
|
Poradí mi někdo, jestli lze nastavit (případně doinstalovat) uživateli takové oprávnění, že než jeho poslaný příspěvek nebo i téma bude zveřejněno musí jej nejdříve schválit admin? Chtěl bych aby to fungovalo podobně jako s autorizací nového uživatele adminem.
Alpák www.alpak.org  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 05 květen 2004 09:18 Předmět: Re: schválení příspěvku adminem? |
|
|
zkus phpbbhacks.com ... A nevím jak to chceš praktikovat, hodně se zapotíš protože když budeš muset schvalovat každej příspěvek, tak to bude celkm vo hubu. A navíc tim odlákášněkterý lidi... _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alpák Anonymní
|
Zaslal: 05 květen 2004 09:39 Předmět: Re: schválení příspěvku adminem? |
|
|
heh no zkusím se tím http://www.phpbbhacks.com/ prokousat, má angličtina je hodně chabá
Nejde mi o schvalování všech příspěvků, jen o příspěvky od uživatele, který občas spamuje tam kde nemá, ale zase občas rozumně diskutuje... no a pokud po čase nepochopí, že jeho spamy nebudou zveřejňovány, tak pak už jedině omezení práv na pouhé čtení
Alpák www.alpak.org  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alpák Anonymní
|
Zaslal: 06 květen 2004 11:36 Předmět: Re: schválení příspěvku adminem? |
|
|
no tak mi ta moje angličtina nestačí , buď to tam neí nebo sem to nenašel Poradí někdo konkrétní mod?
Alpák
www.alpak.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nargul Častý přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|