| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nefertiti Anonymní
|
Zaslal: 13 březen 2004 22:21 Předmět: Hodnocení |
|
|
Potřebuji helpnout. Stáhnul jsem si z netu nějaký ranks rád bych je přidal do fóra. Jenže ony to byly pouze hvezdicky bez jakehokoli popisu, tak jsem je vsechny otevrel v Malování a dopsal text. (Nováček, Admin, Moderator... atd.) Jenže jaxi se mi rozhodilo pozadí. Bez toho popisu bylo na pozadí u těch hvězdiček pozadi jako ve fóru. Ted je ale na pozadí bílá barva z win-Malování. Jde to nějak upravit abych tam měl svůj text, a aby se pozadí hvězdiček přizpůsobovalo pozadímu ve fóru???
Thf for answer
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2004 10:39 Předmět: Re: Hodnocení |
|
|
ano, otevři to v IMAGING a dej nástroj - průhledná barva (nebo něco na ten způsob, je to taková "šipka") a klikni na bílou, tedy na pozadí. Tím tomu dáš průhlednou barvu. _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nefertiti Anonymní
|
Zaslal: 14 březen 2004 13:19 Předmět: Re: Hodnocení |
|
|
| Nemůžu to v tom Imagingu najít .-((( zadny takovy nástroj tam není. Neslo by to v nějakém jiném programu??? Já to tam fakt nemůžu najít, ani v nápovědě prostě nikde |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2004 13:55 Předmět: Re: Hodnocení |
|
|
Imaging nebo PhotoEditor (na WInXP se to jmenuje "Microsoft PhotoEditor") v horním panelu bys měl/a mít "100%" , dvě políčka od toho je takový "šipka" , název to má:
"Nastavit průhlednou barvu" _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
Pat
|
Zaslal: 15 březen 2004 21:10 Předmět: Re: Hodnocení |
|
|
| Nefertiti napsal: | Potřebuji helpnout. Stáhnul jsem si z netu nějaký ranks rád bych je přidal do fóra. Jenže ony to byly pouze hvezdicky bez jakehokoli popisu, tak jsem je vsechny otevrel v Malování a dopsal text. (Nováček, Admin, Moderator... atd.) Jenže jaxi se mi rozhodilo pozadí. Bez toho popisu bylo na pozadí u těch hvězdiček pozadi jako ve fóru. Ted je ale na pozadí bílá barva z win-Malování. Jde to nějak upravit abych tam měl svůj text, a aby se pozadí hvězdiček přizpůsobovalo pozadímu ve fóru???
Thf for answer
Ja tedy hlavne nechapu, proc tak chcete nacpat ten text.. Kdyz si vytvarite hodnoceni, tak si ke kazdemumu rank obrazku napisete popis a ten se bude preci zobrazovat nad obrazkem (v tomto pripade hvezdicek). Kdyz si napriklad hodnoceni jedne hvezdicky popisete "Novacek" bude se zobrazovat avatar, and nim hvezdicky, nad tim Novacek a uplne nahore nick.. Nebo je v tom neco rafinovanejsiho?
PS: jinak napriklad Photoshop umi s temito obrazky taky pracovat.. Tusim ze se to tam nazyva Transparent (cesky nevim, jaks e to rekne) pozadi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|