| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AjkaKudlanova Nováček

|
Zaslal: 02 květen 2008 21:49 Předmět: Potrebujem prejst z phpbb2 na phpbb3 kto mi vie s tym pomoct |
|
|
Hladam niekoho kto by mi urobil do mojho fora podkategorie, zacinam mat forum dost neprehladne. Potrebujem to cim skor. Za fin. odmenu.
Iba skuseneho programatora.
viac info na 102327077 icq
Ajka
Naposledy upravil AjkaKudlanova dne 03 květen 2008 12:59, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 03 květen 2008 06:09 Předmět: Re: Kto mi urobi na fore podkategorie???? surne |
|
|
Ajka, odporúčam Ti prejsť na phpBB3 jednoduchou konverziou z phpBB2. phpBB3 už obsahuje kategórie, resp. podfóra, takže nemusíš nič inštalovať. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AjkaKudlanova Nováček

|
Zaslal: 03 květen 2008 12:09 Předmět: |
|
|
| to by bol problem na fore je dost pluginov, pre mna je jednodusie urobit podkategorie. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ďuri Účastník

|
Zaslal: 03 květen 2008 12:14 Předmět: Re: Kto mi urobi na fore podkategorie???? surne |
|
|
| No a co nevies? Nainstaluj XSMod a potom Simple subforums. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AjkaKudlanova Nováček

|
Zaslal: 03 květen 2008 12:37 Předmět: Re: Kto mi urobi na fore podkategorie???? surne |
|
|
| Duri uz sa to raz instalovalo ale nefungovalo to preto potrebujem niekoho kto ma s tym skusenosti prosim kto to spravi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 03 květen 2008 12:51 Předmět: Re: Kto mi urobi na fore podkategorie???? surne |
|
|
Ajka, o chvíľu bude končiť podpora pre phpBB2, takže skôr či neskôr budeš nútená prejsť na phpBB3. Mnohé funkcie sú už priamo jeho súčasťou, mnohé MODy už existujú aj na phpBB3 a ďalšie sú vo výstavbe. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AjkaKudlanova Nováček

|
Zaslal: 03 květen 2008 12:58 Předmět: Re: Kto mi urobi na fore podkategorie???? surne |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | Ajka, o chvíľu bude končiť podpora pre phpBB2, takže skôr či neskôr budeš nútená prejsť na phpBB3. Mnohé funkcie sú už priamo jeho súčasťou, mnohé MODy už existujú aj na phpBB3 a ďalšie sú vo výstavbe. |
Mas pravdu asi budem musiet prejst na tu novsiu verziu len bohuzial toto spravit sama nezvladnem vedel by si mi s tym pomoct? Nainstalovat phpBB3 nie je problem ale migracia to bude na dhlsie. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 03 květen 2008 15:58 Předmět: Re: Potrebujem prejst z phpbb2 na phpbb3 kto mi vie s tym po |
|
|
Nainštaluj si phpBB3 tak, aby zdieľalo databázu s phpBB2. Môžeš použiť rovnaké prístupové údaje ako pre phpBB2, len prefix tabuliek pre phpBB3 zmeň, aby sa jednoznačne odlíšili od phpBB2. Potom z administrácie phpBB3 spusti konverziu. Ak by si mala nejaký problém, napíš mi do SS prístupové údaje do administrácie phpBB3 a presnú cestu k obidvom fóram. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|