| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nith Účastník

|
Zaslal: 11 duben 2008 18:28 Předmět: Nejde upravovat template |
|
|
Zdravím,
chtěl bych říci že v phpBB 3 jsme nováček, dva roky jedu na starém phpBB až teď jsem se rozhodl že nainstaluji novou verzi.
Fórum mi funguje, tak jsem nainstaloval nový styles, změnil jsem si logo apod. pak jsem chtěl do patičky (tam kde je "powered by" apod.) umístit odkaz na titulní web, ale za boha mi nefungují žádné úpravy. Našel jsem všechny soubory kde se "footer" všude vyskytovalo a upravoval je, ale na fóru žádná změna ani po opětovném refreshi. Nevíte někdo proč? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
Temsor Účastník

|
Zaslal: 11 duben 2008 20:53 Předmět: |
|
|
| Smaž cache |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|