| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
santoro Nováček

|
Zaslal: 15 leden 2008 17:14 Předmět: dotaz k UTF-8 |
|
|
Po nainstalovani phpBB mi nefungovala diakritika, tak jsem nainstaloval UTF-8 podle rad z mistniho fora a diakritika uz mi funguje. Nicmene prevodem do UTF-8 se mi zase zprznila diakritika v jednom odkazu, který mám dodatečně přidaný do overall_header.tpl - co byste mi poradili? (Kdyz overall_header.tpl ulozim napr. v notepadu jako UTF-8, tak se mi phpBB uplne rozpadne)
Diky za odpoved. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
santoro Nováček

|
Zaslal: 16 leden 2008 15:49 Předmět: |
|
|
Chodi se vubec nekdo?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ameeck Účastník

|
Zaslal: 23 leden 2008 07:13 Předmět: |
|
|
Dotazy dnes už spíš pokládej na phpBB.cz, tam se ti někdo bude věnovat, tady už je to mrtvé
Jinak ten soubor musíš uložit v utf8, Notepad to ale nezvládne, zkus třeba PSPad, už by to pak mělo být v pořádku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|