| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Havlíček Nováček

|
Zaslal: 13 leden 2008 19:18 Předmět: Pristup do databaze |
|
|
dobry den, s tvorbou fora nemam velke zkusenosti, ale posledni dobou se na foru vyskytuje tato chyba.. respektive pri pristupu na forum..
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /data1/ddm-rychvald.cz/subdomains/politologie/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data1/ddm-rychvald.cz/subdomains/politologie/forum/db/mysql4.php on line 331
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data1/ddm-rychvald.cz/subdomains/politologie/forum/db/mysql4.php on line 332
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
stava se to az poseldni mesic.. jinak forum bezi na tomto hostingu jiz 2 roky. Nevite, zda tento problem je spojeni s hostingem nebo spatnym nastavenim fora? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 14 leden 2008 11:34 Předmět: Re: Pristup do databaze |
|
|
Vypadá to na problém na straně poskytovatele. Kolik tam máš příspěvků a dělal jsi údržbu databáze? _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Filip Havlíček Nováček

|
Zaslal: 14 leden 2008 15:26 Předmět: Re: Pristup do databaze |
|
|
| R - stick napsal: | | Vypadá to na problém na straně poskytovatele. Kolik tam máš příspěvků a dělal jsi údržbu databáze? |
no mam tam: Počet příspěvků: 4024
a udrzbu databaze jsem nedelal.. poradis mi jak na to? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 14 leden 2008 18:44 Předmět: Re: Pristup do databaze |
|
|
Tak to není údržba nutná, já myslel, že jich tam máš tak od 20000 nahoru. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Filip Havlíček Nováček

|
Zaslal: 14 leden 2008 21:38 Předmět: Re: Pristup do databaze |
|
|
| R - stick napsal: | | Tak to není údržba nutná, já myslel, že jich tam máš tak od 20000 nahoru. |
nemam... ale tady na foru jsem se docetl ze banan.cz je na tohle hodne problematicky... a je muj webhosting je prave prez tohoto poskytovatele.. tak asi popremyslim o zmene..
mate nejake dobre navrhy?
aktualni,
rekneme kolem 1000/rok.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|