| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zik Účastník

|
Zaslal: 01 srpen 2007 15:15 Předmět: Ach jo... |
|
|
| Takže jsem to naistaloval a dostal jsem se přesně tam, kde jsem byl při instalaci svýho fóra já - když dám administraci, hodí mi to error, soubor nenalezen. Mně tehdy poradil WhiteWolfSix, abych nekopíroval fórum do složky phpBB2, ale rovnou, a už to šlo. Ale nevim, jak to bude u tebe, když tam máš na tý stránce víc věcí než jen fórum... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alice Nováček

|
Zaslal: 01 srpen 2007 15:25 Předmět: |
|
|
| a kdzž teda vše ostatní smažu? klidně můžeš, mám to u sebe |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zik Účastník

|
Zaslal: 01 srpen 2007 16:35 Předmět: Dobře... |
|
|
| Alice napsal: | | a kdzž teda vše ostatní smažu? klidně můžeš, mám to u sebe |
O.K., tak já to zkusim předělat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zik Účastník

|
Zaslal: 01 srpen 2007 17:08 Předmět: :-) |
|
|
Hotovo
Poděkuj za to hlavně uživateli WhiteWolfSix, protože ten mě to původně naučil, když jsem měl sám problém.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 02 srpen 2007 16:30 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Zik: Som rád, že si teraz dokázal zvládnuť sám pomôcť.  _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alice Nováček

|
Zaslal: 02 srpen 2007 21:13 Předmět: Re: :-) |
|
|
| Zik napsal: | Hotovo
Poděkuj za to hlavně uživateli WhiteWolfSix, protože ten mě to původně naučil, když jsem měl sám problém.  |
Tak já děkuju strašně moc oběma. Bez Vás by to nechodilo. Ještě musím zapracovat na těch fotkách a pod., když už mám i logo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zik Účastník

|
Zaslal: 03 srpen 2007 15:18 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | Zik: Som rád, že si teraz dokázal zvládnuť sám pomôcť.  |
To je přece samozřejmost  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
evryl Účastník

|
Zaslal: 26 srpen 2007 20:17 Předmět: |
|
|
som v tomto nový prečítal som si všetki príspevki od vás ale už si fakt neviem radi prosím poradte čo mám robyt z tímto
phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php
Ps ked som dal do ftp aj slovenčinu písalo mi to niake chybi musel som to vrátit naspet na en hadam to nevadilo díík za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 26 srpen 2007 20:37 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
Máš problém so súborom subSilver.cfg... skontroluj si či je správne uploadnutý a hlavne či všetky názvy tohto template sú správne mám na mysli subSilver. Niekedy sa pri ftp prenose zmení názov na subsilver čo môže viesť k problémom. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zik Účastník

|
Zaslal: 26 srpen 2007 22:05 Předmět: |
|
|
| evryl napsal: | som v tomto nový prečítal som si všetki príspevki od vás ale už si fakt neviem radi prosím poradte čo mám robyt z tímto
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php
Ps ked som dal do ftp aj slovenčinu písalo mi to niake chybi musel som to vrátit naspet na en hadam to nevadilo díík za odpoved |
A kdy ti to chybu píše, už při instalaci? Jestli chceš, abych ti zkusil pomoct, vymysli si nějaké dočasné heslo a já to zkusím, ale samozřejmě nic neslibuju, nejsem žádný profesionál  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
evryl Účastník

|
Zaslal: 26 srpen 2007 22:17 Předmět: |
|
|
| Zik napsal: | A kdy ti to chybu píše, už při instalaci? Jestli chceš, abych ti zkusil pomoct, vymysli si nějaké dočasné heslo a já to zkusím, ale samozřejmě nic neslibuju, nejsem žádný profesionál  |
no ja som to rozbehol ale už vo fore mi nešlo hodit na sk a teraz som zmenil atributi na 604 zo 777 a nejde mi to vobec ale ak by si bol taki dobry tak ti kludne hodim pass na webzdarma - admin a možeš to cele nanovo nainstalovat ak sa bude dat lebo to mam v enh a neviem ako tam mam pridavat nove veci ako temi atd.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zik Účastník

|
Zaslal: 28 srpen 2007 13:01 Předmět: |
|
|
| evryl napsal: | | no ja som to rozbehol ale už vo fore mi nešlo hodit na sk a teraz som zmenil atributi na 604 zo 777 a nejde mi to vobec ale ak by si bol taki dobry tak ti kludne hodim pass na webzdarma - admin a možeš to cele nanovo nainstalovat ak sa bude dat lebo to mam v enh a neviem ako tam mam pridavat nove veci ako temi atd.. |
Nešla tam dát slovenština? A nebyla v nabídce, nebo byla, ale nešla? Jestli chceš, abych ti zkusil pomoct, vymysli si nějaký dočasný heslo a pošli mi údaje soukromou zprávou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
evryl Účastník

|
Zaslal: 28 srpen 2007 22:07 Předmět: |
|
|
| super všetko šlabe ak možem doporučit tak sa vibodnite na webzdarma s skuste toto je to free a je tam 200mb free space aje tost rýchle a neni su sním žiadne problemi - bez reklami velmi lahko sa don instaluje forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
evryl Účastník

|
Zaslal: 29 srpen 2007 14:11 Předmět: |
|
|
Could not connect to the database
mne píše toto ale forum mam už nainstalované a mam tam už aj niake prispevky ked zadám link svojho webu tak but to vypíše toto alebo ma to hodí na moj web može to byt chyba v hostingu nemám webzdarma díík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 30 srpen 2007 13:13 Předmět: |
|
|
| evryl napsal: | phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
mne píše toto ale forum mam už nainstalované a mam tam už aj niake prispevky ked zadám link svojho webu tak but to vypíše toto alebo ma to hodí na moj web može to byt chyba v hostingu nemám webzdarma díík |
nelze se připojit k databázi, zřejmě hostuješ na free.
Pokud se toho chceš aspoň z větší části zbyvit, tak si hosting + doménu zaplať  _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DJRICO Účastník

|
Zaslal: 07 prosinec 2007 12:38 Předmět: HOstin internet centrum!! |
|
|
Mám hosting od internet centrum a píše mi to tohle!!Jde to na ic vůbec?
| kód: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/free/tym.cz/a/allforum/root/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.cz/a/allforum/root/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.cz/a/allforum/root/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 331
Could not connect to the database |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 07 prosinec 2007 15:36 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
jde _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DJRICO Účastník

|
Zaslal: 07 prosinec 2007 19:06 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
JAk změnim ty reklamy aby byly jen na indexu???A tohle mit o píše na prvnim kroku!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 09 prosinec 2007 01:18 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
FAQ na ic.cz _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DJRICO Účastník

|
Zaslal: 15 prosinec 2007 15:46 Předmět: Re: INSTALACE NA SERVERY WEBZDARMA.CZ - návod |
|
|
| PvvS napsal: | | FAQ na ic.cz |
Hm tam je jen napsáno že reklama musí být na každé stránce jinak nic!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|