| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cico Nováček

|
Zaslal: 24 listopad 2007 15:00 Předmět: heslicka |
|
|
| Nevi nekdo jak dekodovat hesla z databazi?nejak mi to nende... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 24 listopad 2007 15:21 Předmět: Re: heslicka |
|
|
Načo chceš dekódovať heslá v DB? Chceš sa niekomu nabúrať do účtu? Ak je toto Tvoj zámer, neporadím Ti. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cico Nováček

|
Zaslal: 24 listopad 2007 15:54 Předmět: Re: heslicka |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | Načo chceš dekódovať heslá v DB? Chceš sa niekomu nabúrať do účtu? Ak je toto Tvoj zámer, neporadím Ti. |
No cizi hesla by me sice hrozne zajimaly...ale hlavne mi de o moje...sem z jednoho idiota udelal admina respektive sem mu řekl na linuxu heslo roota...a ten vul ho samozdrejmne hnedka zmenil...a to stejny pravdepodobne dal i k phpbb na mem serveru...a bo nechcu reinstallovat linux tak bych to rad dekodoval...a na co mi je cizi heslo?...odesilat emaily mozu stejne takze je to úplně jedno...a editovat nekomu profil je zbytečný...Ne nezajimaj me cizi hesla... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 24 listopad 2007 17:09 Předmět: Re: heslicka |
|
|
No, ak sa chceš dostať do administrácie fóra a máš prístup k DB, môžeš heslo svojho nicku zmazať a pri prihlasovaní použiť jednoducho enter.
Čo sa týka hesla k rootu na linuxe, tak to Ti neostane nič iné, ako spraviť zálohy a reinštaláciu alebo skús túto službu: http://www.md5oogle.com/ _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
cico Nováček

|
Zaslal: 24 listopad 2007 17:17 Předmět: Re: heslicka |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | No, ak sa chceš dostať do administrácie fóra a máš prístup k DB, môžeš heslo svojho nicku zmazať a pri prihlasovaní použiť jednoducho enter.
Čo sa týka hesla k rootu na linuxe, tak to Ti neostane nič iné, ako spraviť zálohy a reinštaláciu alebo skús túto službu: http://www.md5oogle.com/ |
THX |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|