| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kalizkan Nováček

|
Zaslal: 28 srpen 2006 16:13 Předmět: Hledam mod |
|
|
| Hledam mod diky kteremu by jsem mohl mit v podpise video. Existuje tovy mod? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 30 srpen 2006 10:47 Předmět: Re: Hledam mod |
|
|
si tam dej link, a nebo lépe gif obrázek. To by zbytečně přetěžovalo stránky a hlavně ty kde by bylo to video. Představ si dvacet příspěvků na stránce, z toho polovina by byla tvoje s tím videem a video by se furt načítalo.
A pokud opravdu chceš video v podpise, tak si na forum přidej youtube bbcode. A budeš to tam mít, ale pouze youtube. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Damianus Účastník

|
Zaslal: 09 říjen 2007 00:11 Předmět: |
|
|
Lidi tak nevim existuje nejaky mod ja na to aby se foru ukazovalo youtube video???Instaloval jsem tento mod BBCode Box v5.1.0 ale protoze to ma byt forum pro lidi ne moc znale tak chci puvodni jednoduchy vyber a navic mi vzniklo tohle
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/over.cz/subdomeny/ISS/language/lang_czech/lang_main.php:1) in /home/www/over.cz/subdomeny/ISS/includes/page_header.php on line 479
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/over.cz/subdomeny/ISS/language/lang_czech/lang_main.php:1) in /home/www/over.cz/subdomeny/ISS/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/over.cz/subdomeny/ISS/language/lang_czech/lang_main.php:1) in /home/www/over.cz/subdomeny/ISS/includes/page_header.php on line 486
Tak jsem obnovil zalohu a mam puvodni ale jak rikam chtel bych tam to youtube.Navede me nekdo alespon prosim? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 09 říjen 2007 08:35 Předmět: Re: Hledam mod |
|
|
Nic proti, ale dokazes si predstavit, kdyz si tam da nekolik lidi ruzny video, co to udela s nacitanim stranky ? _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Damianus Účastník

|
Zaslal: 09 říjen 2007 14:06 Předmět: |
|
|
| No asi to bude brutal ale jde to prosim? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 09 říjen 2007 14:12 Předmět: Re: Hledam mod |
|
|
phpbbhacks.com _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Damianus Účastník

|
Zaslal: 09 říjen 2007 14:46 Předmět: |
|
|
Jo tak jsem vse nasel ale jako vzdy za to nemuze program ale clovek spatne jsem nekde instaloval ten mod ale dekuju uz to frci |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|