| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Damianus Účastník

|
Zaslal: 07 září 2007 17:20 Předmět: |
|
|
No ted jsem rozjel forum na wz tak a jsem spokojeny i kdyz jsem mel dost spatny zacatek a forum jsem musel nahodit 2x kvuli reklame uplne jsem ji jim bloknul ani nevim jak  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Damianus Účastník

|
Zaslal: 07 září 2007 17:20 Předmět: |
|
|
No ted jsem rozjel forum na wz tak a jsem spokojeny i kdyz jsem mel dost spatny zacatek a forum jsem musel nahodit 2x kvuli reklame uplne jsem ji jim bloknul ani nevim jak  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
majkrosoft
|
Zaslal: 15 červenec 2008 17:00 Předmět: |
|
|
mam takovej problem,mozna to bude banalita ale uz sem na tom stravil spoustu hodin.na ic.cz mam problem ,nepusti me dal s instalaci, u wz.cz zadny problem ale tady jo.viz. obrazek sakra proc to nemuze byt mensi,omlouvam se,pak to smazu ------dekuju pomohlo
Naposledy upravil majkrosoft dne 15 červenec 2008 18:23, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 15 červenec 2008 17:31 Předmět: Re: Jaký freewebhosting? |
|
|
Nezapisovateľným zložkám nastav chmod777 a súboru config.php nastav chmod666. Po dokončení inštalácie nezabudni nastaviť súboru config.php chmod 640 _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|