| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Real.76 Nováček

|
Zaslal: 28 srpen 2007 08:55 Předmět: Hledám admina co technicky zabezpečí existující nekomer. fo. |
|
|
Zdravím,
Mám při svých nekomerčních newarezových stránkách forum (phpBB 2.0.22) a hledám někoho spolehlivého kdo by to byl ochotnej doladit, zabezpečit atp., prostě správce.
A kdyby byl coby bonus nedejbože z Brna, můžem se domluvit na dlouhodobé spolupráci a nějaké menší odměně.
Díky.
Seveny
www.g-unitcity.cz
76.now@g-unitcity.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Real.76 Nováček

|
Zaslal: 31 srpen 2007 11:50 Předmět: |
|
|
| Nechám si poradit. Podle zkušenosti nainstalovat co je potřeba kvůli botům, doladit špatný zobrazování sigů, avatarů, přečtenejch sekcí atp. a vůbec poradit co se týká bezpečnosti a chodu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Real.76 Nováček

|
Zaslal: 01 září 2007 18:03 Předmět: |
|
|
| smiesek napsal: | to vše najdeš tady na foru a nemusíš ani za to nikomu platit  |
já vím, ale když jsem řek platit, nemyslel jsem tisíce, ale stokoruny, navíc jsem doufal že natrefím na někoho kdo už dělal několik for a má hodně zkušeností, co poradí co nainstalovat a co je ztráta času a tak! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
onkel3 Účastník

|
Zaslal: 02 prosinec 2007 07:57 Předmět: Re: Hledám admina co technicky zabezpečí existující nekomer. |
|
|
Ja bych ti aj pomohel za Financni odmenu (staci malinka) mam dost skusenosti a penize potrebujem jak sul
Podmienka : peniaze na paypal
Napis mi bud tu alebo skype: ondrej1003
alebo email: onkel1@centum.sk _________________ Hladam ludi na mobil-forum vice info onkel1@centrum.sk |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|