| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 02 červenec 2006 11:13 Předmět: Cestina pro Topic Calendar 2.2.4 (CH edice) |
|
|
Udelal jsem cestinu do modu Topic Calendar, ktery vytvori ve vasem foru kalendář (mel by byt kompatibilni s birthday mody). Cestinu najdete tady.
Mod si muzete stahnout zde.
Vyzkouset ho muzete na autorovych strankach (viz odkaz na stazeni) nebo na mem zkusebnim foru (viz odkaz na cestinu).
Naposledy upravil leschek dne 21 říjen 2007 03:07, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rt1n Účastník

|
Zaslal: 23 srpen 2007 19:00 Předmět: Re: Cestina pro Topic Calendar 2.2.0 (CH edice) |
|
|
| leschek napsal: | Udelal jsem cestinu do modu Topic Calendar, ktery vytvori ve vasem foru kalendář (mel by byt kompatibilni s birthday mody). Cestinu najdete tady.
Mod si muzete stahnout zde.
Vyzkouset ho muzete na autorovych strankach (viz odkaz na stazeni) nebo na mem zkusebnim foru (viz odkaz na cestinu). |
Nebyl by někde návod na to, jak ho nainstalovat?
v readme je akorát:
#-----[ COPY ]------------------------------------------------
#
COPY root/*.* TO *.*
#
#-----[ DIY INSTRUCTIONS ]------------------------------------
#
Hit ACP/Config+ option, and go to the calendar settings to set your board preferences
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]--------------------------------
#
a po tom se nic neděje v adminnovi nic není
díky za rady |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rt1n Účastník

|
Zaslal: 23 srpen 2007 20:09 Předmět: Re: Cestina pro Topic Calendar 2.2.0 (CH edice) |
|
|
todle znám a četl sem..
Nicméně mě to nepomohlo Nebo sem tam přehlíd nějakou důležitou pasáž?
#-----[ SQL ]-------------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_topics
ADD topic_calendar_time INT( 11 ),
ADD topic_calendar_duration INT( 11 );
ALTER TABLE phpbb_topics
ADD INDEX (topic_calendar_time);
#
#-----[ COPY ]------------------------------------------------
#
COPY root/*.* TO *.*
#
#-----[ DIY INSTRUCTIONS ]------------------------------------
#
Hit ACP/Config+ option, and go to the calendar settings to set your board preferences
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]--------------------------------
#
# EoM
to co je pod sql se mi podaří přidat do databáze, soubory ve složce normálně překopírovat do adresáře s forem jdou taky, ale když se přihlásím do administrace fora, tak už tam tu položku s kalendářem nenajdu
Co teda dělám kde blbě?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
leschek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rt1n Účastník

|
Zaslal: 23 srpen 2007 21:54 Předmět: |
|
|
ááááha, takže to se ho asi vyplatí pořídit (Categories Hierarchy mod). Takže moc díky za objasnění a za pomoc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 23 srpen 2007 22:26 Předmět: |
|
|
| S tim CH modem pockej. Pokud pouzivas hodne modu a chces je pouzivat s s CH, tak budes asi zklamanej, protoze vyvoj CH je ponekud rychlejsi nez vyvoj modu ktery s CH pracuji. CH, prestoze je to mod pro phpBB se uz natolik lisi od normalniho phpBB, ze na ni nejdou vsechny mody nainstalovat. Mozna jsem to napsal spatne. Topic calendar a Attachment mod staci jenom uplodnout. ostatni se vetsimou musi instalovat tak jak jsi zvyklej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rt1n Účastník

|
Zaslal: 24 srpen 2007 01:47 Předmět: |
|
|
| leschek napsal: | | S tim CH modem pockej. Pokud pouzivas hodne modu a chces je pouzivat s s CH, tak budes asi zklamanej, protoze vyvoj CH je ponekud rychlejsi nez vyvoj modu ktery s CH pracuji. CH, prestoze je to mod pro phpBB se uz natolik lisi od normalniho phpBB, ze na ni nejdou vsechny mody nainstalovat. Mozna jsem to napsal spatne. Topic calendar a Attachment mod staci jenom uplodnout. ostatni se vetsimou musi instalovat tak jak jsi zvyklej. |
škoda, už už sem si myslel, že si to hooodně ulehčím No co se dá dělat. V každým případě díky moc za pomoc Jenom doufám, že mě to pude nainstalovat bez problémů.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|