| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Havli.Shifty Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2007 19:42 Předmět: SubBlack |
|
|
| Jak nastavím místo stylu SubSilver styl SubBlack ? Prosím poraďte! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2007 19:51 Předmět: Re: SubBlack |
|
|
Hľadaj!
P.S.: Na dnes mám Lamov a dementov dosť.  _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Havli.Shifty Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2007 19:52 Předmět: Hrr |
|
|
| Sem nováček a vy tu máte být odtoho , aby ste lidem pomohli nebo poradili! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2007 20:09 Předmět: Re: SubBlack |
|
|
Ty vole a to si na to odkiaľ prišiel? Až keď tu budem od toho platený, potom mi môžeš hovoriť čo mám robiť a čo nie! Zatiaľ pomáham a radím dobrovoľne a tak mi taký looser ako Ty rozkazovať nebude!
H Ľ A D A J ! ! ! _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2007 20:20 Předmět: Re: Hrr |
|
|
| Havli.Shifty napsal: | | Sem nováček a vy tu máte být odtoho , aby ste lidem pomohli nebo poradili! |
Já to řeknu slušně. Pokud zde budu jako placená podpora, tak zcela jistě budeš mít pravdu. Prostě tu od toho budem. Pokud ale pomáháme zadarmo, ve svém volném čase (kdy mimochodem můžeme dělat spoustu zajímavých a užitečných věcí) tu pomáháme, tak je na tobě, abys položil natolik zajímavý dotaz, že jeho řešení bude pro někoho natolik zajímavou výzvou, že ti s ním rád pomůže. Bohužel podobně zajímavé dotazy tu už asi tak dva roky nejsou. Do té doby holt budeš muset použít buď vyhledávání zde na fóru (protože všechny začátenické dotazy zde již jsou několikrát zodpovězeny) nebo třeba strýčka Googla, který toho také umí najít celkem dost.
Tak to holt prostě je. Jinak na toto téma doporučuji přečíst http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=855 příspěvek. Jak vidíš je už dokonce z roku 2004. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Havli.Shifty Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2007 20:35 Předmět: Sry |
|
|
| Tak sorry ale jak sem tohle měl vědet a nerozčiluj se (doporučuju né přikazuju radši).Ale dík za snahu uš jsem na to přišel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2007 20:54 Předmět: Re: SubBlack |
|
|
Havli.Shifty: phpBB komunita je založená na vzájomnej no bezplatnej pomoci. Túto pomoc však nemožno zneužívať. Ako už povedal Kozlík, základné problémy s fórom tu boli riešené aspoň 1000x a tak opätovné pýtanie sa na to isté je práve tým zneužívaním pomoci. Vyriešené problémy tu ostávajú prístupné pre všetkých, len treba h ľ a d a ť. Pri hľadaní odpovede sa netreba prehrýzavať celým fórom, stačí správne sformulovať problém a použiť vyhľadávaciu funkciu, ktorú každé fórum obsahuje.  _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Havli.Shifty Účastník

|
Zaslal: 15 březen 2007 09:42 Předmět: Dík |
|
|
| Dobře výckrát se to už nestane omlouvám se. |
|