| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Flinstoun Účastník

|
Zaslal: 19 únor 2007 19:49 Předmět: Nutně potřebuji radu |
|
|
Problém je v tom ,chtěl jsem snížit počet stylů(jak kvůli instalací modů atd). Mám 3 styly Fi Black,Fi Black blue a Subsilver .Chci odstranit(oddinstalovat) Fi black Blue a subsilver,ale jakmile dám odinstalaci vyhodí mi to tuto chybu
| citace: |
Template->make_filename(): Error - file /var/www/xxxxxxxxxxx.net/www/templates/fiblack3dblue/admin/confirm_body.tpl does not exist
|
Tato chyba mi naskočí u ostraňování kteréhokoliv stylu a přitom na zálohovém foru -které je téměř stejné vše funguje .Mohl by mi prosím někdo poradit??
Hledal jsem chybu a nic jsem nenašel a přitom ten soubor existuje a je na místě kde má být. Díky moc za každou radu už nevím kde bych hledal
Vykoušel jsem přepsat celý template jak Fi Black tak FI Black blue tam chyba nebude bude někde jinde(vyhazuje to stejnou chybu) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 19 únor 2007 20:10 Předmět: |
|
|
co si třeba změnit ten template před tím než ho odstraníš  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Flinstoun Účastník

|
Zaslal: 19 únor 2007 20:12 Předmět: |
|
|
Je změněn a stejně nejdou ty druhé dát pryč - to mě taky napadlo jestli jsem na to nezapoměl --- ale nezapoměl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Flinstoun Účastník

|
Zaslal: 19 únor 2007 20:21 Předmět: Re: Nutně potřebuji radu |
|
|
| Flinstoun napsal: | Problém je v tom ,chtěl jsem snížit počet stylů(jak kvůli instalací modů atd). Mám 3 styly Fi Black,Fi Black blue a Subsilver .Chci odstranit(oddinstalovat) Fi black Blue a subsilver,ale jakmile dám odinstalaci vyhodí mi to tuto chybu
| citace: |
Template->make_filename(): Error - file /var/www/xxxxxxxxxxx.net/www/templates/fiblack3dblue/admin/confirm_body.tpl does not exist
|
Tato chyba mi naskočí u ostraňování kteréhokoliv stylu a přitom na zálohovém foru -které je téměř stejné vše funguje .Mohl by mi prosím někdo poradit??
Hledal jsem chybu a nic jsem nenašel a přitom ten soubor existuje a je na místě kde má být. Díky moc za každou radu už nevím kde bych hledal
Vykoušel jsem přepsat celý template jak Fi Black tak FI Black blue tam chyba nebude bude někde jinde(vyhazuje to stejnou chybu) |
tak to nechápu??? Chyba je ............../admin/confirm_body.tpl does not exist
ale přitom cesta by měla být /admin/admin_confirm_body.tpl??????????
Nebude ta chyba někde jinde??? díky za každou radu -díky moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 20 únor 2007 05:48 Předmět: Re: Nutně potřebuji radu |
|
|
| Flinstoun napsal: | tak to nechápu??? Chyba je ............../admin/confirm_body.tpl does not exist
ale přitom cesta by měla být /admin/admin_confirm_body.tpl??????????
Nebude ta chyba někde jinde??? díky za každou radu -díky moc  |
nevím co řešíš.
Jednuduše si stáhni nový subSilver a nebo jej tam přehraj (pokud používáš jiný vzhled ze subSilveru) do složky template/název stylu/admin _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|