| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
9zek9 Nováček

|
Zaslal: 28 leden 2007 00:23 Předmět: ic, a nevim co dal |
|
|
muzete mi prosim pomoct?, chci si udelat forum , ale chci si ho prvni jako jenm vyzkouset, tak sem si to chtel dat na ic.cz, jenze nevim jak to tam hodit, prez moje ftp klienty to slo ze sem tam vlozil jenom soubor, tak sem tam hodinu presouval jeden soubor po soubru, presne do stejnych slozek jak ro ma bejt a nic. nejde vubec nic. poradili byste mi nekdo? co stim, jestli poslal bych vam i primo heslo a jine veci aby ste se tam mrkli do toho i vy, ale ja rikam nevim jak je to mozne, kdyz dam instal.php tak mi to samo sebou hodi chybu 404, nebylo nalezeno, a tak pokud byste vedeli tak mi prosim poradte, dekuji moc predem:D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
9zek9 Nováček

|
Zaslal: 28 leden 2007 11:03 Předmět: Re: ic, a nevim co dal |
|
|
| tomco napsal: | | ja ti poviem iba tolko ze som ani cely tvoj prispevok nedocital ale na ic si forum nedavaj je to hrozne pomale-vlastna skusenost | oki, tak mi teda doporuc jiny freeweb, web zdarma? ja si to chci prvni jenom skusit, a nebo treba warez? nevim poradte nekdo teda |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
9zek9 Nováček

|
Zaslal: 28 leden 2007 15:33 Předmět: Re: ic, a nevim co dal |
|
|
| tomco napsal: | no je ich kopa kazdy ma svoje + a - .
1500mb.con
funpic.com
hostuju.cz - tam mam aj ja ale stale sa bojim ze temto server raz padne | nu dobre kdyz uz teda sem prihlasen na tom hostuju.cz, jak to tam teda nyni nahrat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 29 leden 2007 08:58 Předmět: |
|
|
a druhy raz nespúšťaj install.php,
a používaj poriadny ftp, napr. v totalcomandri (win comander...) môžeš kopírovať všetky súbory naraz, a nie po jednom
ale po uploade na tvoj web si jednoducho zadaj do prehliadača názov tvojej stránky a install sa automaticky spustí, ak nie, tak ti najskôr chýbajú niektoré súbory, alebo máš inú chybu, druhýkrát sem určite napíš presne akú chybu ti to vypisuje, bez toho sa ťažko radí, a na vyskúšanie v pohode stačí aj ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|