| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pady Účastník

|
Zaslal: 17 listopad 2006 18:17 Předmět: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barvu? |
|
|
| Proč kdžk jsem admin a někdo uživatel tak má stejnou barvu jako já jak to mám udělat abych měl jinou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 18 listopad 2006 11:50 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
No - tak to si rychle prověř, jestli ten uživatel náhodou taky nemá administrátorská práva. Poznáš v databázi, tabulka phpbb_users, pole user_level. Pokud tam má mimo tebe ještě nějaký uživatel hodnotu 1, tak má taky administrátorská práva.
Hodnoty v tabulce:
0 - uživatel
1 - administrátor
2 - moderátor _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pady Účastník

|
Zaslal: 18 listopad 2006 12:17 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
| R - stick napsal: | No - tak to si rychle prověř, jestli ten uživatel náhodou taky nemá administrátorská práva. Poznáš v databázi, tabulka phpbb_users, pole user_level. Pokud tam má mimo tebe ještě nějaký uživatel hodnotu 1, tak má taky administrátorská práva.
Hodnoty v tabulce:
0 - uživatel
1 - administrátor
2 - moderátor | Proč tedy na obsahu fóra kdyz prida admin přízpěvek tak je stejnou barvou jako moderátor a uživatel jde to nějak změnit?.... Ale jinak dole mam barvu administrátora.... A ještě kde se dají nalézt hry které chci dát do fóra a kam přesně... A ještě kde mohu nalézt ty hry.. aby se za ně daly vyhrávat body díky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 18 listopad 2006 15:48 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
| Tak to myslíš tohle - najdi si na phpbbhacks.com mod color groups |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pady Účastník

|
Zaslal: 18 listopad 2006 15:56 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
| gmvasek napsal: | | Tak to myslíš tohle - najdi si na phpbbhacks.com mod color groups | Prosím pomoc mi jsem nový a neumím anglicky, napiš mi link... A prosím ještě popis jak mám to nainstalovat to co mi napíšeš aby mi to šlo nevyznám se v tom moc díky za odpověď |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 18 listopad 2006 17:51 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
Link máš tu: http://www.phpbbhacks.com/download/5355 a návod ako inštalovať módy nájdeš na tomto fóre určite. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pady Účastník

|
Zaslal: 18 listopad 2006 20:56 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
| Existuje mod na výhody myslim: admini mohou mít v soukromých zprávách 500 zpráv, moderátoři 300zpráv VIP 250zpráv atd... a ještě něco jiného než soukromé zprávy? existuje něco takového... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 18 listopad 2006 23:00 Předmět: Re: jak to že když jsem admin a někdo užv. máme stejnou barv |
|
|
| pady napsal: | | Proč tedy na obsahu fóra kdyz prida admin přízpěvek tak je stejnou barvou jako moderátor a uživatel jde to nějak změnit?.... Ale jinak dole mam barvu administrátora.... A ještě kde se dají nalézt hry které chci dát do fóra a kam přesně... A ještě kde mohu nalézt ty hry.. aby se za ně daly vyhrávat body díky moc |
Aby jsi to měl rozlišeno barvami, musíš nainstalovat mod color groups, standardní instalace phpBB to neobsahuje.
Co se týče modů, hodně jich najdeš na www.phpbb.com nebo www.phpbbhacks.com Co se týče jejich instalace, v každém modu je txt soubor, kde máš napsáno, co máš s tím dělat. Je to v angličtině, a pokud ji alespoň trochu neovládáš, tak se ji budeš muset naučit - s tím ti tady nikdo pomáhat nebude.
Jak instalovat mody máš popsáno ve zdejší sekci FAQ YOU (nebo fak jů) - tam máš návody. Jinak ti doporučuji experimentovat na locale - tak se to bez problémů naučíš. A pokud budeš chtít phpBB provozovat, tak se to budeš muset naučit. Učili jsme se to všechni. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pady Účastník

|
Zaslal: 19 listopad 2006 10:04 Předmět: ??????? |
|
|
| Existuje mod na výhody myslim: admini mohou mít v soukromých zprávách 500 zpráv, moderátoři 300zpráv VIP 250zpráv atd... a ještě něco jiného než soukromé zprávy? existuje něco takového... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|