| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dinkousek Účastník

|
Zaslal: 02 listopad 2006 15:11 Předmět: banan.cz |
|
|
| Všude kde jsem nedoporučují tento hosting.Můžu se zeptat proč???Na první pohled nevypadá až zas tak špatně.Mohl by mě někdo vypsat výhody a nevýhody?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 02 listopad 2006 15:42 Předmět: Re: banan.cz |
|
|
Výhody ti vypisovat nebudu, ani nevýhody. Mé zkušenosti s banánem se týkají jen toho, že jsem dával dohromady uživatelům tohoto hostingu dvě fóra po havárii databáze, kdy jim zmizela část tabulek a ve zbytku byla narušená data - navíc se sprasenou diakritikou. Veškeré zálohy žádné. Byla to docela lahůdka dávat to dohromady tak, aby fórum alespoň trochu fungovalo.
Takže asi tak ...... _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dinkousek Účastník

|
Zaslal: 02 listopad 2006 15:44 Předmět: |
|
|
| Takže když to shrneme tak ty osobně bys mě ho nedporučil.Je to tak?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 03 listopad 2006 00:00 Předmět: Re: banan.cz |
|
|
Hele, já nechci nic doporučovat, ani nic radit. Svou zkušenost jsem ti popsal, na základě informací, které máš k dispozici se rozhodni.
Jinak já osobně bych si nedal jakékoliv stránky na freeweb - ty problémy s tím spojené nestijí za to. A existuje spousty dobrých placených hostingů, takže je z čeho vybírat. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|