| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kepty Účastník

|
Zaslal: 20 říjen 2006 13:36 Předmět: ThorBB |
|
|
ThorBB
O co se jedná - Jedná se o nový redakční systém založený na bázi fóra phpBB. Stále je ve vvoji (v tvorbě) takže omluvte prosím případné chyby
O co mám zájem - Mám zájem hlavně o lidi, kteří rozumí php, databázím, umí instalivat mody, grafiku, upravovat vzhledy, nebo dobře anglicky (popřípadně německy)
O co nemám zájem - Nemám zájem o lidi, kteří mi řeknou že se na ně dá spolehnout, a pak je již neseženu. Nebo o lidi, kteří řeknou že dotyčnou položku umí, a pak se v tom nevyzanjí
Co nabízím -nabízím tyto místa
- instalace modů - nainstaluje vybrané modifikace pouze do subSilveru (maximálně 5 lidí)
- grafik - tvorba webových buttonů do nových vzhledů, logo ThorBB (maximálně 5 lidí)
- úprava vzhledů - editace vzhledů pro ThorBB, nedělají grafiku (maximálně 10 lidí)
- instalace - Úprava složky install, contrib, pro správnou funkci všech modů(hlavně tabulky do DB)(maximálně 5 lidí)
- překladatelé - překládají mody, kontrolují cizí překlady (maximálně 10 lidí)
- ladiči - Úprava lang souborů, pro ThorBB a ne pro PhpBB (maximálně 3 lidé)
- tvůrci - hledám jednoho schopného, kvalitního a hlavně zkušeného člověka, který by byl ochoten se celému projektu se mnou věnovat
Pokud máte nápad na vylepšení, nebo nápady na nové mody, můžete mně kontaktovat těmito možnostmi:
ICQ - 215235988
Email - Thorpik.J@seznam.cz
mobil - 606804282
Přez PM
Nebo do tohoto topicu
EDIT 1 - dáno jako důležité
EDIT 2 - brzy vyjde Beta 1, brzy oznámím podporu a fórum kde je možnost prohlédnout si celý web
Naposledy upravil Kepty dne 15 leden 2007 15:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Patres Nováček

|
Zaslal: 20 říjen 2006 21:12 Předmět: |
|
|
| aha...a také že URL? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kepty Účastník

|
Zaslal: 21 říjen 2006 06:24 Předmět: |
|
|
| URL zděluji po kontaktu, není zatím zrovna zabezpečené, poněvadž se v něm zase hrabu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
christian0012 Člen týmu

|
Zaslal: 21 říjen 2006 10:15 Předmět: Re: phpBB RS |
|
|
| no mozna bych do neceho z toho sel,ale nevim jak mi to kdy bude vychazet casove,protoze jsem docela dost zatizen skolou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kepty Účastník

|
Zaslal: 21 říjen 2006 11:24 Předmět: |
|
|
| dyštak se ozvěte po PM nebo emailem, nebo mi zavolekjte nebo na ICQ(to je nejjistější) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kepty Účastník

|
Zaslal: 15 leden 2007 15:39 Předmět: Re: ThorBB |
|
|
| Upraveno 15.1.2007 15:39 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|