| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jeremy88 Účastník

|
Zaslal: 24 září 2005 00:40 Předmět: |
|
|
Nejdriv sem chtel jit s webem taky na ic.cz, ma dobrou domenu a dost mista, ale pak sem sehnal neco lepsiho a ted se budu stehovat na placeny hosting.
Ale jinak muzu ic.cz jedine doporucit a taky sem to uz nekolikrat udelal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
-tom@s- Přispěvatel

|
Zaslal: 20 srpen 2006 19:17 Předmět: Re: ic.cz |
|
|
urcite davam prednost IC oproti WZ. ale ty casty poruchy me uz vazne tocej. Neni tejden bez poruchy!!! kdys neblbne databaze tak zase nejde celej ucet _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tmk20 Přispěvatel

|
Zaslal: 27 srpen 2006 20:48 Předmět: |
|
|
jj. uz druhy den je odstavka na uctoch byvaleho own (pred casom sa zlucili...). pred troma dnami pritom bola takmer celodnova odstavka databazi....ja uz som fakt napaprceny  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
Zaslal: 03 září 2006 18:02 Předmět: Re: ic.cz |
|
|
Kdybys četl phorum.ic.cz nebo alespoň zprávy na ic.cz, tak bys věděl, že disk s own.cz a hustej.net odešel do věčných lovišť (teda od se cestou stavil u odborníků na obnovu dat, ale to je vedlejší )
Jo a taky by ses dozvěděl, že bude (tedy už vlastně je) nový fileservr a ještě jeden servr pro php.... _________________ MS Software - My Vás dostaneme na web
www.berg-trophy.cz | www.menu-cz.cz | www.turistcz.cz | www.mssoft.biz | www.martin-ol.name | www.bergtrophyteam.eu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Yojimbo

Založen: 5.10.2006 Příspěvky: 1 Bydliště: Karazhan, jinak Plzen
|
Zaslal: 05 říjen 2006 15:01 Předmět: |
|
|
IC bych vam na phpBB milerad doporucil nebyt problemu, ktery se u me nedavno vyskytnul. Cituju z myho postu na phorum.ic.cz
| citace: | | Mam obdobny problem s phpBB, ktery pretrvava jiz delsi dobu a zda se ze neni problem na mem pocitaci, s verzi phpBB ani mezi klavesnici a kreslem. Chtel jsem udelat phpBB forum pro nasi stranku (www.nighthunterswow.ic.cz). phpBB jsem nahral presne podle mnoha navodu a tak jak jsem byl zvyklej, v pohode jsem se dostal na hlavni stranku fora (seznam temat, menu, prihlaseni atd.), ovsem problem nastal, kdyz jsem se chtel prihlasit vylezlo mi z prohlizece, ze stranku nelze najit. Nastesti se to nejak prihlasilo ovsem stejny problem nastal pri vstupu do administrace. Zkusil jsem tedy forum preinstalovat. Nepomohlo to. Nainstaloval jsem starsi verzi, stejnou verzi staznou z jinyho serveru, zkusil jsem jiny prohlizec, zaregistroval jsem si jinou adresu a zkousel jsem to i z jineho pocitace. Ani jedna tahle moznost nepomohla, proto to vypada ze chyba je nekde u IC. Proto jsem cekal cca mesic (teno problem mi nastal nekdy na zacatku zari) v domeni, ze se tato chyba brzy opravi, ovsem nyni vidim ze ani po mesici se to nemeni. Takze pokud nahodou nekdo vite v cm je problem, tak mi prosim odpoveste. Predem moc dekuji... |
Jinak je to skvelej freehosting pro klasicky stranky, asi mnohem lepsi nez WZ, WZ se mi zda dost pomaly a vubec nic moc. _________________
World of Wacraft Forever - http://nighthunterswow.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 05 říjen 2006 15:14 Předmět: |
|
|
| Yojimbo napsal: | IC bych vam na phpBB milerad doporucil nebyt problemu, ktery se u me nedavno vyskytnul. Cituju z myho postu na phorum.ic.cz
| citace: | | Mam obdobny problem s phpBB, ktery pretrvava jiz delsi dobu a zda se ze neni problem na mem pocitaci, s verzi phpBB ani mezi klavesnici a kreslem. Chtel jsem udelat phpBB forum pro nasi stranku (www.nighthunterswow.ic.cz). phpBB jsem nahral presne podle mnoha navodu a tak jak jsem byl zvyklej, v pohode jsem se dostal na hlavni stranku fora (seznam temat, menu, prihlaseni atd.), ovsem problem nastal, kdyz jsem se chtel prihlasit vylezlo mi z prohlizece, ze stranku nelze najit. Nastesti se to nejak prihlasilo ovsem stejny problem nastal pri vstupu do administrace. Zkusil jsem tedy forum preinstalovat. Nepomohlo to. Nainstaloval jsem starsi verzi, stejnou verzi staznou z jinyho serveru, zkusil jsem jiny prohlizec, zaregistroval jsem si jinou adresu a zkousel jsem to i z jineho pocitace. Ani jedna tahle moznost nepomohla, proto to vypada ze chyba je nekde u IC. Proto jsem cekal cca mesic (teno problem mi nastal nekdy na zacatku zari) v domeni, ze se tato chyba brzy opravi, ovsem nyni vidim ze ani po mesici se to nemeni. Takze pokud nahodou nekdo vite v cm je problem, tak mi prosim odpoveste. Predem moc dekuji... |
Jinak je to skvelej freehosting pro klasicky stranky, asi mnohem lepsi nez WZ, WZ se mi zda dost pomaly a vubec nic moc. |
Klasicky zadany blby cesty. To je urcite chyba hostingu ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SmowKy
|
Zaslal: 16 leden 2007 19:55 Předmět: Re: ic.cz |
|
|
| A AKO SI DAM TOTO FORKO NA WEB PROSIIIIIMMMM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 17 leden 2007 13:22 Předmět: Re: ic.cz |
|
|
SmowKy:
1. Nemusíš na nás kričať (vypni si Caps Lock)
2. Hľadaj návod tu na fóre _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 17 leden 2007 15:31 Předmět: |
|
|
3. Nespamuj
4. Počkej, někdo by ti odpověděl |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wofer357 Nováček

|
Zaslal: 19 duben 2007 18:49 Předmět: |
|
|
Please mam problém, při instalaci fora se mi napíše toto:
| kód: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/free/ic.cz/f/freewar4um/root/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/f/freewar4um/root/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/f/freewar4um/root/www/db/mysql4.php on line 331
Prace, brigadyNejlevnejsi letenkySazeni na sportWebhosting od 19 KcDobre pneuDomena .CZ za 440 Kc!LCD televizeLetenky KralovnaVlozte svuj zivotopisphpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
Poraďte co dělám blbě please  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 20 duben 2007 10:55 Předmět: |
|
|
| wofer357 napsal: | Please mam problém, při instalaci fora se mi napíše toto:
| kód: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/free/ic.cz/f/freewar4um/root/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/f/freewar4um/root/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/f/freewar4um/root/www/db/mysql4.php on line 331
Prace, brigadyNejlevnejsi letenkySazeni na sportWebhosting od 19 KcDobre pneuDomena .CZ za 440 Kc!LCD televizeLetenky KralovnaVlozte svuj zivotopisphpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
Poraďte co dělám blbě please  |
1. nezaložená DB
2. špatně vyplněné údaje k DB
3. výpadek serveru
4. instaluj znovu _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wofer357 Nováček

|
Zaslal: 20 duben 2007 14:13 Předmět: |
|
|
| No a co je to ta db? je to asi blbá otázka ale jak jí založim? Nějak nevim o co go. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wofer357 Nováček

|
Zaslal: 20 duben 2007 17:45 Předmět: |
|
|
Díky moc za radu, snad to nějak rozchodim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wofer357 Nováček

|
Zaslal: 20 duben 2007 20:43 Předmět: |
|
|
Tak mam jinej problém, instalace se zdařila ale když kliknu na "administrace fóra" dole na stránce tak se zobrazí toto:
| kód: | | G 5.0.32-Debian_7~bpo.1-log±c!sE>H-H,˘c<=^DwJM$ifD˙Bad handshake |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 21 duben 2007 06:07 Předmět: |
|
|
| wofer357 napsal: | Tak mam jinej problém, instalace se zdařila ale když kliknu na "administrace fóra" dole na stránce tak se zobrazí toto:
| kód: | | G 5.0.32-Debian_7~bpo.1-log±c!sE>H-H,˘c<=^DwJM$ifD˙Bad handshake |
|
Použij tlačítko Hledat na zdejším foru _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|