| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
george-czech Nováček

|
Zaslal: 15 září 2006 20:29 Předmět: Potíže s instalací u STATION.CZ |
|
|
Chci si nahrát svoje fórum ze slavné verze plus 1.53, které jsem si patřičně upravil, ale mám potíže, jakmile potvrdím okno u instalace, zadá mi toto:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'rsforum_714'@'82.208.48.68' (using password: YES) in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Koukal jsem na to a netuším, co s tím dělat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 16 září 2006 05:57 Předmět: Re: Potíže s instalací u STATION.CZ |
|
|
spatny udaje na pripojenik db. doporiücuju kontaktovat pro napovedu podporu na hostingu, nebo najit FAQ _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
george-czech Nováček

|
Zaslal: 16 září 2006 17:45 Předmět: |
|
|
JJ problém jsem vyřešil, místo localhost jsem psal station04.station.cz .
Nyní mám však ještě další problém...
Teď jsem sic pokročil, ale narazil jsem na kupu dalších problémů... Toto se mi zobrazuje nad forem, momentálně se snažím vyhledat chyby, ale mám pocit, že je chyba v tom, že vše je v adresáři subdomény...
Warning: fopen(./cache/birthday_0.dat) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php on line 377
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php on line 378
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php on line 379
Warning: fopen(./cache/last_visit_0_0.dat) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php on line 461
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php on line 462
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php on line 463
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php:377) in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/includes/page_header.php on line 747
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php:377) in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/includes/page_header.php on line 753
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/portal.php:377) in /home/www/rsnazory.eu/subdomeny/www/includes/page_header.php on line 754 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 16 září 2006 17:53 Předmět: Re: Potíže s instalací u STATION.CZ |
|
|
chmod 777 na adresar cache .. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|