| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 29 červenec 2006 19:45 Předmět: Instalace tématu |
|
|
| Rád bych si nainstaloval nový styl, který hodně vychází ze subSilveru. Vyšel jsem z něho a upravil pár detailů, hlavně hlavičku, a teď bych ho potřeboval přidat do databáze. Nakopíroval jsem ho s názvem do adresáře, ale v adminu se mi na stránce přidat nezobrazuje. Předpokládám, že tam musí být nějaký instalační soubor, který unikl mé pozornosti? Můžete prosím poradit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 29 červenec 2006 20:10 Předmět: |
|
|
| upravil jsi i theme_info.cfg ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 30 červenec 2006 13:08 Předmět: |
|
|
| Aha, to bude ono! Já nakonec upravil jak theme_info.cfg, tak jsem změnil název css souboru a druhého cfg souboru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Stiefell Nováček

|
Zaslal: 12 srpen 2006 01:31 Předmět: Re |
|
|
Prosim moc prosim,mám problém.Stáhnul jsem si color DustyGreen stačí že sem si stáhl color? nebo musím ještě něco a jaký soubor mám ložit do fora? pls pls pls poraďte už si neivm rady a také by mě zajímalo jak musím dát mod na peníze prosim... _________________ Už nemám žádné forum  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|