| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kinky Účastník

|
Zaslal: 21 září 2002 00:07 Předmět: prosbicka ;) |
|
|
opet mam takovy maly dotazek
jenom by me zajmalo co je za hack nebo nastaveni ty hvezdicky nad avatarem... veeelmi se mi to libi a taktez bych je rad pouzil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 21 září 2002 01:14 Předmět: Re: prosbicka ;) |
|
|
No, to uděláš tak, že si je nejdřív musíš vytvořit. Já jeden takový archiv už mám, a tak ti ho dám ke stažení. Stáhneš ho zde. Nynní musíš tyto ranky aktivovat.
| Postup jak aktivovat ranky napsal: |
- Uploadni soubory z archivu na server (třeba do složky images
- Admin Panel -> Uživatelé -> Hodnocení
Zde máš vypsané všechny ranky. Následující postup aplikuji, pokud máš deset hodnocení (nepočítají se zvláštní - viz samostatný sloupeček).
- Klikni na tlačítko Upravit u prvního hodnocení (např Občan)
- Do kolonky Obrázek Hodnocení napiš jméno cestu k souboru s hodnocením které chceš přiřadit (v mém případě je to images/ranks/xbox_0_light.gif).
- Dej uložit změny
-----
Pokud máš aktivované i další speciální hodnocení (např. Administrátor, Moderátor, Czech Mapping Team...) přiřaď jim také obrázky. U tohoto příkladu (pokud použiješ můj archiv) by u admina bylo v kolonce obrázek hodnocení toto: images/ranks/xbox_admin_light.gif
Pokud by byli ještě nějaké dotazy, obrať se na nás  |
_________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 02 prosinec 2003 17:41 Předmět: Re: prosbicka ;) |
|
|
| sdfsdfsd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|