| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tommy Člen týmu

|
Zaslal: 09 červenec 2006 22:50 Předmět: Re: PORADTE PROSIM |
|
|
Drobet OT nemyslíte  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
hanz-k Účastník

|
Zaslal: 10 červenec 2006 12:58 Předmět: |
|
|
hosi na forum..jsem byl v mi sekci (admin) a koukal jsem ze je tam k stahnuti nova aktualizace ale ptal jsem se jednoho tipa a rikal ze to cely rozladi...tak newim....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 10 červenec 2006 19:32 Předmět: Re: PORADTE PROSIM |
|
|
Po pravde Ti nerozumiem, hanz-k, o čom teraz hovoríš. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanz-k Účastník

|
Zaslal: 13 červenec 2006 11:51 Předmět: Re: PORADTE PROSIM |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | Po pravde Ti nerozumiem, hanz-k, o čom teraz hovoríš. |
normálně na foru je pro admini administrace fora kdyz to dam tak tam je k dispozici nova aktualizace fora.....NEVYMENIL BY NEKDO REKLAMNI BANNERKY.? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Langkeit Člen týmu

|
Zaslal: 13 červenec 2006 11:54 Předmět: |
|
|
Hanzi nenech si radit typkami co se tomu nerozumi...napis jaku mas verzi fora a na akou verzi ho chces upgradnut....reklamni bannery? ozvi se na iccq _________________ Gott mit Uns! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 13 červenec 2006 15:00 Předmět: Re: PORADTE PROSIM |
|
|
| hanz-k napsal: | | normálně na foru je pro admini administrace fora kdyz to dam tak tam je k dispozici nova aktualizace fora.....NEVYMENIL BY NEKDO REKLAMNI BANNERKY.? |
teraz mám pocit, že ti nerozumiem, ale pokúsim sa niečo k tomu dodať:
v tvojom fore, v tvojej administrácii fora, môžeš robiť rôzne nastavenia
a po tých nastaveniach to aktualizuješ,
keďže si nedávno inštaloval svoje forum, predpokladám, že je to jedna z posledných verzii, v takom prípade ešte nemá zmysel robiť UPGRADE
čo sa týka aktualizácie fora na novšiu verziu, tak tu ti poradím, len toľko, aby si si starú verziu dôkladne zazálohoval, pred akoukoľvek úpravou,
a treba zvážiť aj to, čo ti nová verzia prináša (oplatí sa / neoplatí sa?)
a najlepšie je dôkladne zvládnuť svoje forum, všeliaké nastavenia, úpravy...
a potom, keď už ho ovládaš dobre, môžeš uvažovať aj o aktualizácii na novšiu verziu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Langkeit Člen týmu

|
Zaslal: 13 červenec 2006 17:41 Předmět: |
|
|
a mne nejde do hlavy sak prednedavnom to installoval a ked sem pisal tak uz bola na swete 2.10.21.....takze nevidim zmysle... _________________ Gott mit Uns! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jethro Nováček

|
Zaslal: 01 březen 2007 20:48 Předmět: |
|
|
| Whitewolf mam taky problem,mam forum na WZ no je to hroozne nestabilne.tim myslim ze je to padle kazde dve minuty teda vypise iba ze sa nemozue pripojit na databazu.Skusil som aj odlahcit jadro (gzip) no je to casto padle aj nadalej. btw hladal som dost to mi ver a nenasiel som tu tento moj problem ...ak viete aj dakto iny tak pls o radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2007 10:39 Předmět: Re: PORADTE PROSIM |
|
|
Jethro: Je to problém wz.cz, ktoré je preťažené a to isté je na ic.cz. V každom prípade by som hľadal platený hosting, pretože na free hostingy sa nedá spoľahnúť. V súčasnosti sa dá zohnať platený hosting už veľmi lacno. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|