| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
qaso Častý přispěvatel

Založen: 17.3.2006 Příspěvky: 101 Bydliště: Nitra, Slovensko
|
Zaslal: 17 červen 2006 15:10 Předmět: Predam domenu + hosting |
|
|
| Zdravim vas, predavam domenu + hosting www.bestwar.net. Naozaj sa to oplati, verte mi.. staci sa mi ozvat na ICQ 241197339 orientacna cena je 1000-1500,-Sk. (hosting je predplateny aj na CELY rok 2007). Ked nemate icq, tak skuste na skype: qasobw alebo MSN Messenger qaso@bestwar.net a v nudzi na emaile qaso@bestwar.net. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ICQ 4RUM Přispěvatel

|
Zaslal: 18 červen 2006 12:38 Předmět: Re: Predam domenu + hosting |
|
|
| qaso napsal: | | Zdravim vas, predavam domenu + hosting www.bestwar.net. Naozaj sa to oplati, verte mi.. staci sa mi ozvat na ICQ 241197339 orientacna cena je 1000-1500,-Sk. (hosting je predplateny aj na CELY rok 2007). Ked nemate icq, tak skuste na skype: qasobw alebo MSN Messenger qaso@bestwar.net a v nudzi na emaile qaso@bestwar.net. | uz si ju nekomu raz predal sa mi zda potom si im to zmazal potom si zacal ty zasa si to forum zrusil potom ta hackli potom si nahodil phpbb potom si mal problems DB....dokola |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qaso Častý přispěvatel

Založen: 17.3.2006 Příspěvky: 101 Bydliště: Nitra, Slovensko
|
Zaslal: 27 červen 2006 06:27 Předmět: |
|
|
no ja uz mam novy hosting, a tomuto sa zobrala domena cize vedel by som vam predat hosting bez domeny (hosting je na www.datovecentrum.sk balik STANDART) a orientacna cena sa znizuje na 1000-,Sk... ale stale je este hosting predplateny na CELÝ rok 2007!!
martin.ol: nemohol si vidiet tento inzerat inde, bo ja som ho pisal iba sem
ICQ 4RUM: nic sa nepredavalo, iba to tak malo vyzerat... stale som bol a aj som jeho vlastnik... chceli sme na uzivatelov iba zahrat ze je nivy hosting, zo sukromneho dovodu.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|