| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 19 květen 2006 19:45 Předmět: Cestina pro Thread Kicker (1.0.4) |
|
|
Trosku jsem si potrenoval anglictinu a prelozil mod "Thread Kicker" - "Vykopavani z tematu", kterej umoznuje administratorum, moderatorum, a pokud je to povoleno i tem co zacinaji tema, vykopnout z tematu dalsi uzivatele. Ti pak muzou tema videt, ale ne do neho psat. Lze nastavit i to, ze tema nezobrazi vubec.
Mod naleznete ke stazeni tady a cestinu si muzete stahnout zde - je na verzi 1.0.4.
V raru jsou i ceska tlacitka na subSilver (asi nic moc, delal jsem je v rychlosti).
Pokud najdete v cestine nejake nesrovnalosti, tak mi dejte vedet. Jestli vytvorite lepsi tlacitka na subSilver nebo na jiny vzhledy, tak je taky muzete poslat a je je pridam k cestine at to maji ostatni snazsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|