| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
OWNER Nováček

|
Zaslal: 15 květen 2006 17:36 Předmět: Problem Instalace na wa.funpic.de |
|
|
Mám problém s háčky š,ř,ž, nejdřiv sem skusil instalovat tu novějši a pak i starší , ale vždycky stejný výsledek nevíte kde dělám chybu tady nejde nastavit latina jako na webu. cz. zdarma
Ted třeba někdo řekne proč to sem dávám ale nikdo mně stým nedokázal poradit až na jednoho člověka , ale tem mně nechce řict kde tu upravu udělal takže když dám zálohu tak to po mně chce znova tu úpravu a sem znova na začátku on nějak upravil ř¨) a ž a š sem dělal ručně
http://united-nuke.openland.cz/forums/centrum-podpory-czech/instalace-systemu/instalace-na-wa-funpic-de/1708
tady to nevědi snad mně nikdo poradí tady předem děkuji za ochotu alespon to ř |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|