| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
COR7E2 Přispěvatel

|
Zaslal: 01 červenec 2005 19:53 Předmět: |
|
|
no ale uz mam taky problem a su tam 3 anonymni  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 01 červenec 2005 20:57 Předmět: |
|
|
| COR7E2 napsal: | no ale uz mam taky problem a su tam 3 anonymni  |
nedelals uplnou nahodou v posledni dobe rucni zasah do souboru?
neco = neco
jestli jo, napis co _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
COR7E2 Přispěvatel

|
Zaslal: 02 červenec 2005 18:48 Předmět: |
|
|
| churchyard napsal: | | COR7E2 napsal: | no ale uz mam taky problem a su tam 3 anonymni  |
nedelals uplnou nahodou v posledni dobe rucni zasah do souboru?
neco = neco
jestli jo, napis co |
no v poslednej dobe som pridaval odkazy napr Mod-hacs,pocasie atd tj templates/.../overall_header.php  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
buffy Účastník

|
Zaslal: 05 červenec 2005 21:44 Předmět: Re: Fotogalerie |
|
|
Rad bych uzivatelum nainstlaoval fotogalerii. Nasel jsem si tuto: http://smartor.is-root.com a chtel ji predtim videt. koukal jsem na tom jejich webu, ze tam sice nejake fotky jsou, ale ve vsech profilech po kliknuti na users's photogalery psalo, ze je galerie prazdna. tak nevim, co si o tom mam myslet a zda se poustet do instalace. Samozrejme jsem si zalozil konto a lognul jsem pri testovani.
a jeste dotaz k prekladu. stahl jsem si cestinu a postradam v ni soubor lang_hierarchy_album.php |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 05 červenec 2005 23:14 Předmět: Re: Fotogalerie |
|
|
| buffy napsal: | | a jeste dotaz k prekladu. stahl jsem si cestinu a postradam v ni soubor lang_hierarchy_album.php |
To je součástí full album modu a kompletní češtinu vč. toho souboru jsem právě dodělal - můžu ti to poslat. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
buffy Účastník

|
Zaslal: 06 červenec 2005 00:26 Předmět: Re: Fotogalerie |
|
|
| R - stick napsal: | | buffy napsal: | | a jeste dotaz k prekladu. stahl jsem si cestinu a postradam v ni soubor lang_hierarchy_album.php |
To je součástí full album modu a kompletní češtinu vč. toho souboru jsem právě dodělal - můžu ti to poslat. |
to bys byl skvely! me se to prave povedlo doinstalovat a pomalu jsem se zacal smirovat s tim, ze to i prelozim. zacal jsem to, ale je to mazec. pokud o mas, budu vdecen za poslani buf@centrum.cz
diky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salik Člen týmu

|
Zaslal: 06 červenec 2005 10:08 Předmět: Re: Fotogalerie |
|
|
| buffy napsal: | | Nasel jsem si tuto: http://smartor.is-root.com a chtel ji predtim videt. koukal jsem na tom jejich webu, ze tam sice nejake fotky jsou, ale ve vsech profilech po kliknuti na users's photogalery psalo, ze je galerie prazdna. tak nevim, co si o tom mam myslet a zda se poustet do instalace. Samozrejme jsem si zalozil konto a lognul jsem pri testovani. |
fotogaleria sa sklada z 2 casti
-verejnej
-sukromnej
fotky mozes ukladat tak do verejnej ako aj do svojej sukromnej galerie, sukromne mozu byt verejne/zamknute, popripade ich upne stopnut, zalezi od konfiguracie, cize ak niekto posle 2 fotky do verejnej galerie, v jeho users's albume ich mat nebude |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
buffy Účastník

|
Zaslal: 06 červenec 2005 10:44 Předmět: Re: Fotogalerie |
|
|
| dik za info, uz jsem s tim jakz takz dobojoval. jeste nahodit full cestinu a je to ready. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tmk20 Přispěvatel

|
Zaslal: 29 duben 2006 19:27 Předmět: |
|
|
| a nedali by sa do tej verejnej galerie pridat priecinky ako v osobnej? mne by sa to zislo, kvoli prehladnosti uverejnenych fotografii. uzivatelia na mojom fore by to tiez ocenili... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JessicaCorny Nováček

|
Zaslal: 14 květen 2006 09:27 Předmět: |
|
|
Ahoj lidi, neporadil by mi prosím někdo jak do Coppermine Photo Gallery přidávat obrázky dávkově? Hlásí mi to cosi o nějkým adresáři....  _________________ I AM CRAZY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rival
|
Zaslal: 08 duben 2008 22:10 Předmět: Info o novém obrázku |
|
|
Zdravím, existuje nějaká vychytávka, která uživatele na fóru automaticky informuje, že je ve fotogalerii nový obrázek ? Třeba něco na způsob informace o SZ. Tím nemyslím vyskakovací okno, ale info nahoře v menu Soukromé zprávy (1 nová). Tedy, že by se nahoře v menu ukázalo třeba Fotogalerie (nový obr.) nebo něco podobného. Díky za každé nasměrování . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salik Člen týmu

|
Zaslal: 01 červen 2008 17:20 Předmět: Re: Info o novém obrázku |
|
|
| Rival napsal: | Zdravím, existuje nějaká vychytávka, která uživatele na fóru automaticky informuje, že je ve fotogalerii nový obrázek ? Třeba něco na způsob informace o SZ. Tím nemyslím vyskakovací okno, ale info nahoře v menu Soukromé zprávy (1 nová). Tedy, že by se nahoře v menu ukázalo třeba Fotogalerie (nový obr.) nebo něco podobného. Díky za každé nasměrování . |
smartor + mods
bohuzial http://smartor.is-root.com nefunguje od 9/2007 a zoznam uprav je na dlhsie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|