| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Enephanus
|
Zaslal: 15 říjen 2003 13:03 Předmět: Ještě kódování |
|
|
| Mám phpbb na webu www.skola-eu-praha.cz/phpbb ale špatně se zobrazuje čeština - nikoli v příspěvcích, ale v interface... Zkoušel jsem override codepage ve skriptech, ale k ničemu to nebylo. Zkoušel jsem jinou verzi češtiny (i iso), zase nic... Nastavený je to všechno na win1250, ale furt se zobrazuje iso západní evropa... Co s tím? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 15 říjen 2003 15:45 Předmět: Re: Ještě kódování |
|
|
ktoru verziu tam mas teraz ? ISO alebo Win1250 ? Skus prekopirovat lang_main.php znovu. Mozno pri kopirovani nastal nejaky problem. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Enephanus
|
Zaslal: 15 říjen 2003 17:15 Předmět: Re: Ještě kódování |
|
|
| zkoušel jsem i přeinstalovat to celý od začátku v cs, ale bez úspěchu, jedu na win1250 (ač nerad, jinak zastávám UTF) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 říjen 2003 10:12 Předmět: Re: Ještě kódování |
|
|
btw, jakej je rozdíl mezi UTF a ISO ? _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|