| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mirexo Účastník

|
Zaslal: 04 květen 2006 21:37 Předmět: Pomoc pri na fore |
|
|
Hladám šikovného webmastra ktorý by ma naučil robit mody na forum  _________________ www.pc-symbian-forum.cz
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 05 květen 2006 06:13 Předmět: Re: Pomoc pri na fore |
|
|
| JanoF napsal: | co tak samoucba? tak nebudes potrebovat ziadneho webmastera a sam sa nieco naucis......ono je pekne vyuzivat silu a praktiky niekoho ineho ale musis pocitat aj stym ze nikto nerobi nic zadarmo  |
to znie ako ponuka  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 06 květen 2006 15:26 Předmět: Re: Pomoc pri na fore |
|
|
| JanoF napsal: | co tak samoucba? tak nebudes potrebovat ziadneho webmastera a sam sa nieco naucis......ono je pekne vyuzivat silu a praktiky niekoho ineho ale musis pocitat aj stym ze nikto nerobi nic zadarmo  |
jj zaciatky su a aj budu najtazsie ale po case to potom pojde clovekovi jak po masle...mozna ne teraz ale casom budes chciet sa naucit aj sam opravovat forum...nastavovat mody a tak...len treba chciet a byt trpezlivy  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gumy_1337 Člen týmu

|
Zaslal: 06 květen 2006 16:40 Předmět: Re: Pomoc pri na fore |
|
|
ja ked som zacinal, som nevedel nic ......... no a to mi ostalo aj teraz asi po polroku ..... najlepsie je si precitat na nete nieco o tom .... a ked tak toto forum je tu presne preto, co potrebujes .... ale zase vsetko ti nikto len tak ochotne nezrobi ... a nemas ani ten pocit, ze je to tvoja tvorba  _________________ http://www.pc-core.com <---- pc, it, grafika, internet
Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách.
Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|