| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ufon Častý přispěvatel

Založen: 3.3.2005 Příspěvky: 84 Bydliště: planeta č. WYX757665464
|
Zaslal: 26 leden 2006 21:14 Předmět: |
|
|
Potreboval bych zjistit, kde je soubor se smajlíkama. Po instalaci je tam importovana nejaka sada velkych smajlíků, ale kdyz sem je smazal a dal tam vlastní (importoval), velikost se přizpůsobila těm původním a tím se obrázky zvětšili a ted jsou kostičkované... Jen nemuzu najit, kde by se to dalo nastavit, ci v jakem souboru upravit . Poradíte mi někdo? Prosím  _________________ Sorry, jsem jenom obyčejnej ufonskej začátečník.Life is hard.
http://mobilgames-forum.czweb.org
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shanghai Nováček

|
Zaslal: 28 leden 2006 23:02 Předmět: |
|
|
Zdravím
mám otázku odhledně toho, jak se vytvoří nová sekce v navigaci nebo nový rámeček na portálu.
Díky za odpověd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 29 leden 2006 07:50 Předmět: |
|
|
| Ufon: posting_body.tpl a posting_smilies.tpl |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 29 leden 2006 14:57 Předmět: |
|
|
| Shanghai napsal: | Zdravím
mám otázku odhledně toho, jak se vytvoří nová sekce v navigaci nebo nový rámeček na portálu.
Díky za odpověd |
už se to tu řešilo - jak přidat novou tabulku na portál i jak editovat navigační menu. _________________ http://www.akvamalawi.com/
Akvaristický portál zaměřený na chov afrických endemických cichlid! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shanghai Nováček

|
Zaslal: 29 leden 2006 21:32 Předmět: |
|
|
| Martin Novák napsal: |
už se to tu řešilo - jak přidat novou tabulku na portál i jak editovat navigační menu. |
ok sry, můžeš poslat odkaz ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 13 únor 2006 08:29 Předmět: |
|
|
Ahoj, nainstaluju ciste plusko a nejak me to blbne. Pise me to Fatal error: Allowed memory size of 6291456 bytes exhausted (tried to allocate 737280 bytes) in /DISK2/WWW/jirikajinek.cz/plusko/includes/template.php(929) : eval()'d code on line 722 .
Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tommy Člen týmu

|
Zaslal: 13 únor 2006 09:03 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Nefungujou mi barevný ranky (admin,mod,atd) barvu nastavim,ale nejde to nevíte jak to udělat aby to šlo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 20 únor 2006 19:25 Předmět: |
|
|
| Neví někdo, jak upravit plusko, aby jelo i na php 5? (nechcu tam házet 1.53 beta8, protože se mi nedaří obnovit db) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcraj.com Přispěvatel

|
Zaslal: 20 únor 2006 21:23 Předmět: |
|
|
| keby som to chcel aktualizovat z verzie 17 na 19, musim rucne robit ten codechage? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kalizkan Nováček

|
Zaslal: 25 únor 2006 20:37 Předmět: |
|
|
| Jdou nejak z phpbb plus 1.52 vymazat nektere mody ktere tam jsou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcraj.com Přispěvatel

|
Zaslal: 26 únor 2006 12:27 Předmět: |
|
|
| mam dalsi problem, v localhoste ked som mal plusko, all slo ok. ked ho dal na web, neslo polsat odpoved. ze prispervok nenjadeni. neviete co s tym moze byt? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bart
|
Zaslal: 22 březen 2006 15:01 Předmět: Malé problémy |
|
|
Chtěl bych se vás zeptat jak se dá udělat aby fotky z alba se zobrazovaly v tom malém rámečku na hlavní stránce na portálu... a ještě jak udělat anketu aby se objevila zase v tom políčku na portálu...díky za rady...
Můj web je www.sonyericsson-web.wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tommy Člen týmu

|
Zaslal: 22 březen 2006 18:51 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Mam menší problém... Nejde mi změnit welcome message na portalu Kdyz se forum rozjiždělo,tak sem tam hodil jen tak provizorní,bez barvy,velikosti písma,atd proste jen aby tam neco bylo..A ted kdyz to chci změnit,dát tomu barvu,atd tak mi to nejde a nwm proc Proste upravim to jak potřebuju,dam odeslat a zůstane tam to co tam bylo,proste se nic nezmění nevíte co s tim? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
imu Nováček

|
Zaslal: 03 duben 2006 10:28 Předmět: kodovani cestiny |
|
|
Zatim dopredu zjistuju mozna uskali pri provozu pluska a narazil jsem na popisovane pripadne komplikace s kodovanim.
Puvodni language english v plusku je v iso-8859-1
Stahnuta cestina a slovenstina jsou v Windows-1250
Pouzivana databaze bude mysql4.1.x
Co napsat v db/mysql...... ?
Co se stane pokud budu mit napsane Windows-1250
a uzivatel zvoli anglictinu?
Bude vse fungovat korektne nebo dojde k rozhozeni cestiny nebo slovenstiny?
Proto se chci zeptat na praktickou zkusenost u Vas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bob91 Nováček

|
Zaslal: 04 duben 2006 06:31 Předmět: |
|
|
Vyresil teda nekdo to s tou bilou obrazovkou ?
moc diky za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
imu Nováček

|
Zaslal: 11 duben 2006 20:40 Předmět: |
|
|
| Forum me normalne bezi, uzivatele pouzivajici IE jsou bez problemu, ale na Mozille Firefox se nezobrazi nic krome titulni stranky. Vi nekdo co s tim??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 12 duben 2006 14:45 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
nj prasacky naclany mody a jeste hur udelany template. Jedinde predelat cely template system _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
imu Nováček

|
Zaslal: 13 duben 2006 10:15 Předmět: |
|
|
| Diky za odpoved. Tak s tim asi v soucasnosti moc neudelam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 24 duben 2006 14:59 Předmět: |
|
|
| Tak jsem se rozhodl udělat si portál v phpBB plus jako má Martin Novák, ale zjistil jsem, že je to od instalace klasického phpBB dost odlišné. Stáhl jsem si phpBB plus na phpbb2.de a složku phpbb jsem zkopírovakl na ftp. Byla tam ještě složka update a nějaké soubory, co s nimi? Smazat? Poté, co jsem si složku phpbb zkopírovakl na ftp, jsem si na IC aktivoval MySQL. Nemohl by mi někdo dát alespoň nějaký stručný návod? Celkem to spěchá. Potřebuji, co mám kám zkopírovat, co mám vyplnit, smazat nebo změnit. Předem moc děkuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 24 duben 2006 15:26 Předmět: |
|
|
| moe napsal: | | Tak jsem se rozhodl udělat si portál v phpBB plus jako má Martin Novák, ale zjistil jsem, že je to od instalace klasického phpBB dost odlišné. Stáhl jsem si phpBB plus na phpbb2.de a složku phpbb jsem zkopírovakl na ftp. Byla tam ještě složka update a nějaké soubory, co s nimi? Smazat? Poté, co jsem si složku phpbb zkopírovakl na ftp, jsem si na IC aktivoval MySQL. Nemohl by mi někdo dát alespoň nějaký stručný návod? Celkem to spěchá. Potřebuji, co mám kám zkopírovat, co mám vyplnit, smazat nebo změnit. Předem moc děkuji. |
skopiruj tie subory na server
nainstaluj to tak isto jako phpbb
vymaz zlozku install
nastav spravne chmody, je to v jednom subory, ktore zlozky treba nastavit na co
uzivaj si forum  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|