logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Realitní kanceláře - byty a jiné reality na prodej nejen v Ostravě, spolehlivý webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

Čusíkuj.cz
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Pracovní příležitosti
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
moe
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 10 duben 2006 16:02    Předmět: Čusíkuj.cz Citovat

S kamarádem se nám v hlavě narodil jeden (dle mě ne špatný) nápad. Dali jsme tomu pracovní název Čusíkuj a jestli má k realizaci vůbec dojít, potřebujeme schopné lidi.
O co jde? Hlavně by to byl diskuzní a chatovací server, ale zřejmě by nebyl vytvořen pomocí phpBB. Takových diskusních serverů je všude plno a nejspíše si řeknete (respektive napíšete), že tvoření dalšího by bylo jen nošením dříví do lesa. Kamarád vymyslel tuhle strukturu, ze začátku jsem ji zavrhoval, ale pak mě napadlo zda by jeho idea nešla nějak rozvinout. Myslím, že určitým přínosem by byl blogovací systém, ale opravdu propracovaný, protože blogovací systému (i u nás) se množí a tak pokud by jsme jim chtěli konkurovat, museli by jsme přijít s něčím novým.
Další nápad je vyhledávání. Ale tohle je jen nápad, protože s vyhledáváním není moc sranda...
Pokud se vám nápad zalíbí a budete se chtít přidat, neberte to tak, že by jste dělali vy něco pro mne, byl by to prostě společný projekt všech, kteří se zapojí. Klidně napište, že je to naprostá blobost, já vás za to neukamenuju...

moe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kuko
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 10 duben 2006 16:10    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

bral by som to - robil by som moderatora tomu:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wendor
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 10 duben 2006 18:50    Předmět: Citovat

no ja by som tiez bral moda Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
moe
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 11 duben 2006 14:32    Předmět: Citovat

Teď je nejdůležitější sehnat programátory a grafiky, kteří by na tom dělali. Nejlepší by samozřejmě bylo za nějakou symbolickou částku, ale uvidí se...
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Wendor
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 11 duben 2006 16:26    Předmět: Citovat

2moe:aha dobre tak ked bude treba modov tak sa mi ozvi
Kašpy
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 11 duben 2006 16:52    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

hlásil bych se jako grafik Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Wendor
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 11 duben 2006 18:10    Předmět: Citovat

heh Kaspy ked mas dost casu aj ja ta vezmem za grafika
moe
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 12 duben 2006 12:20    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

Kašpy napsal:
hlásil bych se jako grafik Wink

Ty seš, ale drahej... Laughing Zkus vytvořit nějaké pěkné logo Čusíkuj. cz s podtextem Stojí za to... thanks
Alesh
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 12:34    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

já bych se taky hlásil jako grafik
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 12:37    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

Alesh napsal:
já bych se taky hlásil jako grafik

Zadara nebo za love? Laughing
Alesh
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 12:40    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

no tka samozřejmě že prachy se hodí každýmu.... ale mě by kldině iu stačilo něco malého symbilického
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 13:16    Předmět: Citovat

A co si pod tim mam predstavit..??
Alesh
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 13:23    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

to nevim....jeste jsem za money nedelal... kdyztak zatim ksus napsat jka by to mělo přibližně vypadat a já to skusim
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 14:15    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

Alesh napsal:
to nevim....jeste jsem za money nedelal... kdyztak zatim ksus napsat jka by to mělo přibližně vypadat a já to skusim

První bych chtěl vědět, co umíš. Zkus třeba udělat logo...
Alesh
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 14:17    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

koukni na http://ajiranek.wz.cz .... sice to ještě nemám rozjetý ale logo tam vidět je
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
moe
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 14:55    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

Alesh napsal:
koukni na http://ajiranek.wz.cz .... sice to ještě nemám rozjetý ale logo tam vidět je

Není to špatné... Hlele, já si to představuji tak, že nahoře vlevoby bylo logo, vedle loga nabídka Fórum, Chat, Seznamka, Blogy, Ostatní
Pod tím by byl nějaký úvod a po stranách boxy na počítadlo přístupů, kdo má dnes narozeniny etc.
Alesh
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 15:37    Předmět: Citovat

no a co ma byt na tom logu teda? Chceš tam nějký lidi nebo třeba ovoce nebo kytky?.... ty vypadaj celkem pěkně na logách.... nebo radšo spíš abstraktní logo?
moe
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 16:08    Předmět: Citovat

Alesh napsal:
no a co ma byt na tom logu teda? Chceš tam nějký lidi nebo třeba ovoce nebo kytky?.... ty vypadaj celkem pěkně na logách.... nebo radšo spíš abstraktní logo?

To nechám na tobě, hlavně čitelný a hezký nápis Čusíkuj. cz a podtitul Stojí za to.
Alesh
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 14 duben 2006 16:10    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

ok jdu na to.... teda ještě co rozměry?
moe
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 16 duben 2006 08:54    Předmět: Re: Čusíkuj.cz Citovat

Přibližně tak jako phpBB logo tady...

http://moe.euweb.cz/google
http://www.google.com
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Pracovní příležitosti Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: