| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 07 duben 2006 08:21 Předmět: problémy s prihlasovaním |
|
|
mám problémy s prihlasovaním do tohto fóra, čím to môže byť?
najprv sa riadne prihlásim, všetko je OK, potom, keď idem do príspevku, tak sa mi prihlásenie zruší, ak sa znovu prihlásim som na úvodnej strane a tak ďalej dokola, takže nemôžem dať príspevok/odpoveď na príspevok pod svojim nickom, (nerobí to všade, najviac však v "Zkušenosti s phpBB")
a ešte keď sa prihlásim, nezobrazuje mi označenie nové témy(nové príspevky),
a ešte prihlasovať sa niekedy musím aj trikrát, kým to akceptuje |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 07 duben 2006 12:37 Předmět: Re: problémy s prihlasovaním |
|
|
to je tvoj problem, zmaz cookies popripade skus iny prehliadac, ono Azu mohol spravit to aby sa phpbbcz.com presmerovalo na www.phpbbcz.com alebo naopak, alebo vyplnit domenu v administravii, mam taky pocit, tym padom by nebol problem trebars s prihlasenim pri domene bez www alebo s www, ale tento tvoj problem asi nebude toto co pisem ale skor cookies  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 07 duben 2006 18:52 Předmět: |
|
|
ja viem veľmi dobre, že je to môj problém, cookies mám zapnuté, pravidelne sa však mažú po ukončení pripojenia na net, ale keď sa mi prihlásenie zruší zničoho nič uprostred prezerania fóra, to asi v cookies nebude,
a používam firefox, ten rozhodne nemienim meniť,
a na záver len toľko, že mi to všetko robí asi posledné dva dni, predtým všetko šlapalo dobre |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 07 duben 2006 18:56 Předmět: |
|
|
| sepko napsal: | ja viem veľmi dobre, že je to môj problém, cookies mám zapnuté, pravidelne sa však mažú po ukončení pripojenia na net, ale keď sa mi prihlásenie zruší zničoho nič uprostred prezerania fóra, to asi v cookies nebude,
a používam firefox, ten rozhodne nemienim meniť,
a na záver len toľko, že mi to všetko robí asi posledné dva dni, predtým všetko šlapalo dobre | co si spravil za tie 2 dni? same od seba sa nikdy nic nepokazi, vzdy je nieco na pricine  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 07 duben 2006 20:20 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | co si spravil za tie 2 dni? same od seba sa nikdy nic nepokazi, vzdy je nieco na pricine  |
velmi diskutabilne JanoF  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 08 duben 2006 07:41 Předmět: |
|
|
za tie dva dni som mal pri PC mojho providera,(menil nastavenie pripojenia na net na bezpečnejší) a už som ho zaškrtil, ale on stále tvrdí, že je nevinný,
inak som bežne behal po nete, prakticky len prezeral fóra a iné stránky, tak ako vždy,
ale tento problém sa zázrakom vyriešil, keď som zaškrtol to políčko na automatické prihlasovanie pri budúcej návšteve, vrátane aj tých ostatných problémov, ktoré som písal v prvom príspevku.
všetkým vďaka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|