logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, Super finance, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo, poker. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Realitní kanceláře - byty a jiné reality na prodej nejen v Ostravě, spolehlivý webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

Co na Pipni jak to bude...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kniga
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 12 září 2003 21:16    Předmět: Co na Pipni jak to bude... Citovat

Dneska jsem na pipni bohuyel prisla o vsechny data na domene. Nicmene moje databaze zustali. p. Simonci slibuji ze data obnovi a ja bzch ted potrebovala poradit jak to bude s forem. zda pokud data obnovi z nake zalohy a vse bude spalat. Nebo jak znovu nistalovat phpBB aby mi tam yustali ti uzivatele a jejich prispevky...mtl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
donpedro
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 12 září 2003 22:36    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

Ja som tam mal cerstve dvojdnoce phpBB a mam uz aj data spat a vsetko ide ako po masle. Ale pipni.cz nejde ako po masle. Kopec pindov namiesto oznamu ze nieco nefunguje a admini namiesto opravovania situacie odpovedaju urazlivo uzivatelom co sa im nepaci ked to nefunguje. Neviem kde na to beru cas ked maju sediet z hlavou v dlaniach a premyslat co a preco sa stalo a ako to fixnut. Tolko moj nazor.
Administrátor
Administrátor

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 09:31    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

Lepší je hold připlatit nějakýh 50 - 100,- Kč měsíčně (to jsou dnes zanedbatelné peníze) nějakému poskytovateli u kterého to vše chodí a máte klid než být v tom pokusném kurníku (pipni).
Nebo když se domluví tak 20 lidí a pronajmou si vlastní server tak jsou vůbec v pohodě.
Když vidím stav na pipni tak snad uvažuju i o tom,že začnu provozovat veřejný hosting pro phpBB a i pro normální stránky za pár kaček Smile

Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, Super finance, levné ubytování
PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 10:15    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

No já jsem na pipni taky a data jsem měl na webu asi 10 minut poté ¨co to spustili. Takže si nestěžuju.
Kniga
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 13:18    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

ja tam data furt nemam.... Azu dybych vedela kde mi to udelaj za stejny podminky jak na pipni za 100 mesicne tak to beru... sem planoval ze prendu na to placene bo to nema vypadky a o dataneprisli.. Prej ej tam simonci nahraju, ale kdovi kdy....

Takze ciste teoreticky kdyz mi tam nahrajou ty data zpatky tka by to melo fachat?
Kniga
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 13:47    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

A mam jeste dotaz v nove administraci jsem zjistila, ze je omezena databaze na 50 MB... mno a moje sitace je asi takovahle, ze
ed
forum_sitara_info - mysql 0.24 MB
zare_sitara_info - mysql 0.14 MB

Tak by me jako zajimalo jak zhruba ma treba velkou databazi todle forum a jak obsah databze zmensit...
PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 16:15    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

Kniga napsal:
A mam jeste dotaz v nove administraci jsem zjistila, ze je omezena databaze na 50 MB... mno a moje sitace je asi takovahle, ze
ed
forum_sitara_info - mysql 0.24 MB
zare_sitara_info - mysql 0.14 MB

Tak by me jako zajimalo jak zhruba ma treba velkou databazi todle forum a jak obsah databze zmensit...

Nepleteš si to s emailem?? databáze je pokud vím furt "neomezená". Na email opravdu platí 50 MB.
Kniga
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 17:25    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

PvvS nepletu, Sad asi te ceka prekvapko mrkni do Administrace pak do Obsazeneho mista a tam to je .... Evil or Very Mad
PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 13 září 2003 19:35    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

Hmm tak novinka Co se da delat. Myslim ale ze 50 MB se da docela dost vyuzit. A po domluve by se to urcite dalo zvysit.
salik
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 14 září 2003 00:54    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

PvvS napsal:
Hmm tak novinka Co se da delat. Myslim ale ze 50 MB se da docela dost vyuzit. A po domluve by se to urcite dalo zvysit.

napr. cca 6000 prispevkov mas okolo 17MB DB, kazdopadne hosting u pipni je len pre "odvaznych"
donpedro
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 14 září 2003 01:52    Předmět: Re: Co na Pipni jak to bude... Citovat

U mna je tiez 50MB limit ale nikde na ich webe ziadna zmianka o limite.

salik, asi mas pravdu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: