| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chris Amber Nováček

|
Zaslal: 26 březen 2006 16:26 Předmět: Sháním někoho kdo umí s phpBB |
|
|
Dobrý den,
snažím se rozjet vlastní phpBB fórum a k tomu připojit i pár těch (samozřejmě naprosto nezbytných ) modů...pár se mi jich už nainstalovat podařilo, ale ten, kterej bych potřeboval nejvíc, se mi nedaří...zkoušel jsem někoho najít přes kamarády, ale to je zoufalý...každej slíbí, ale nikdo se na to nepodívá...
nejsem úplný dřevo, abych nevěděl, která v programování bije, ale php bohužel neumím ani trochu a tak je pro mě poradit si s modem jehož "instalaci" autor uvádí na tři hodiny takřka nemožné...a na EasyMod taky není spoleh...
kdyby se našel dobrodinec, který by byl ochoten zadarmo, jen pro dobrý pocit, pomoct, ať se mi prosím ozve na ICQ (266 407 491)
Děkuji moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chris Amber Nováček

|
Zaslal: 26 březen 2006 16:51 Předmět: |
|
|
Categories Hierarchy 2.0.4
ale problém je možná i v tom, že mám nainstalováno pár jiných modů a ty dělaj trochu paseku pro EasyMod...
nejhorší ovšem je, že i když to nějak uplácám a mod vypadá nainstalovaný, tak mi vzápětí cosi odepře přístup na fórum...dokonce se pak ani nechtěj nechat smazat soubry...a netuším, čím by to mohlo být... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 26 březen 2006 17:01 Předmět: |
|
|
tak co se týče Easy modu tomu se vyhýbám.
Jinak bych ti doporučila, aby jsi si stáhl nejnovější verzi fora a ty mody tam začal na novo instalovat. A taky si vedl někam zápisek, jaké mody jsi použil. V budoucnu se ti to bude určo hodit.
Možná že taky poznáš, že nějaké mody tam máš zbytečné. Pokud ti tam něco dělá paseku, další mody neinstaluj a snaž se to vyřešit. Vždyť ti to po skratu musí hodit nějakou chybu a tu se nejdříve snaž odstranit. Dokud nebude pozdě.  _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chris Amber Nováček

|
Zaslal: 26 březen 2006 17:19 Předmět: |
|
|
no největší problém je to zablokování přístupu...doinstaluju Categories Hierarchy...chci přejít na index fóra a vyleze mi "nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku"...
jediná možnost je pak nahrát zpátky staré soubory, ale to zas nemám ten mod...a pokud to taky vůbec jde (jeden hosting už jsem kvůli tomu musel opustit, když se to zaseklo natolik, že ani nešly přepsat ty zkažený soubory...nevím proč...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wendor Častý přispěvatel

|
Zaslal: 26 březen 2006 18:04 Předmět: |
|
|
| smiesek napsal: | o jaké mody se jedná?
Pokud je zvládnu po víkendu bych ti s tím pomohla | je to mod na vytvorenie subfor cize pod sekcii |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 26 březen 2006 19:16 Předmět: Re: Sháním někoho kdo umí s phpBB |
|
|
opravneni v categories hierarch yje podstatne slozitjdi ( a uzitecnejsi) nez v klasickym phpBB- doporucuju nastudovat cely to forum podpory na strankach autora modu. Najdou se tam i dalsi mody uz upravene pro CAT hierarchy _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chris Amber Nováček

|
Zaslal: 27 březen 2006 14:11 Předmět: |
|
|
já bych hlavně potřeboval vědět, jak to samotný Categories Hierarchy nainstalovat...kamarád mi říkal, že se dá naroubovat i na další mody...ale asi se to musí trochu umět s php...a já si zatím leda tak dokážu přeložit hlášky v language..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 27 březen 2006 14:24 Předmět: Re: Sháním někoho kdo umí s phpBB |
|
|
idealni je zacit na locale s cistym fore, dohrat cat hi , pak, dalsi mody co uz jsou upraveny a pak zacit poridavat dalsi. hokna tak na 2 dny _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Chris Amber Nováček

|
Zaslal: 27 březen 2006 15:01 Předmět: |
|
|
a kdybych už nechtěl začínat na čistým fóru?
netušil by třeba někdo, kde by mohl být problém s tím odepřením přístupu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|