logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, Super finance, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo, poker. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Realitní kanceláře - byty a jiné reality na prodej nejen v Ostravě, spolehlivý webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

Sháním někoho kdo umí s phpBB

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Pracovní příležitosti
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chris Amber
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 16:26    Předmět: Sháním někoho kdo umí s phpBB Citovat

Dobrý den,

snažím se rozjet vlastní phpBB fórum a k tomu připojit i pár těch (samozřejmě naprosto nezbytných Very Happy ) modů...pár se mi jich už nainstalovat podařilo, ale ten, kterej bych potřeboval nejvíc, se mi nedaří...zkoušel jsem někoho najít přes kamarády, ale to je zoufalý...každej slíbí, ale nikdo se na to nepodívá...

nejsem úplný dřevo, abych nevěděl, která v programování bije, ale php bohužel neumím ani trochu a tak je pro mě poradit si s modem jehož "instalaci" autor uvádí na tři hodiny takřka nemožné...a na EasyMod taky není spoleh...

kdyby se našel dobrodinec, který by byl ochoten zadarmo, jen pro dobrý pocit, pomoct, ať se mi prosím ozve na ICQ (266 407 491)

Děkuji moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
smiesek
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 16:31    Předmět: Citovat

o jaké mody se jedná?
Pokud je zvládnu po víkendu bych ti s tím pomohla

Hledám: grafika pro phpBB3 forum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Chris Amber
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 16:51    Předmět: Citovat

Categories Hierarchy 2.0.4

ale problém je možná i v tom, že mám nainstalováno pár jiných modů a ty dělaj trochu paseku pro EasyMod...

nejhorší ovšem je, že i když to nějak uplácám a mod vypadá nainstalovaný, tak mi vzápětí cosi odepře přístup na fórum...dokonce se pak ani nechtěj nechat smazat soubry...a netuším, čím by to mohlo být...
smiesek
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 17:01    Předmět: Citovat

tak co se týče Easy modu tomu se vyhýbám.
Jinak bych ti doporučila, aby jsi si stáhl nejnovější verzi fora a ty mody tam začal na novo instalovat. A taky si vedl někam zápisek, jaké mody jsi použil. V budoucnu se ti to bude určo hodit.
Možná že taky poznáš, že nějaké mody tam máš zbytečné. Pokud ti tam něco dělá paseku, další mody neinstaluj a snaž se to vyřešit. Vždyť ti to po skratu musí hodit nějakou chybu a tu se nejdříve snaž odstranit. Dokud nebude pozdě. Wink

Hledám: grafika pro phpBB3 forum
Chris Amber
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 17:19    Předmět: Citovat

no největší problém je to zablokování přístupu...doinstaluju Categories Hierarchy...chci přejít na index fóra a vyleze mi "nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku"...

jediná možnost je pak nahrát zpátky staré soubory, ale to zas nemám ten mod...a pokud to taky vůbec jde (jeden hosting už jsem kvůli tomu musel opustit, když se to zaseklo natolik, že ani nešly přepsat ty zkažený soubory...nevím proč...)
Wendor
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 18:04    Předmět: Citovat

smiesek napsal:
o jaké mody se jedná?
Pokud je zvládnu po víkendu bych ti s tím pomohla
je to mod na vytvorenie subfor cize pod sekcii
PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 26 březen 2006 19:16    Předmět: Re: Sháním někoho kdo umí s phpBB Citovat

opravneni v categories hierarch yje podstatne slozitjdi ( a uzitecnejsi) nez v klasickym phpBB- doporucuju nastudovat cely to forum podpory na strankach autora modu. Najdou se tam i dalsi mody uz upravene pro CAT hierarchy
Chris Amber
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 27 březen 2006 14:11    Předmět: Citovat

já bych hlavně potřeboval vědět, jak to samotný Categories Hierarchy nainstalovat...kamarád mi říkal, že se dá naroubovat i na další mody...ale asi se to musí trochu umět s php...a já si zatím leda tak dokážu přeložit hlášky v language.. Confused
PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 27 březen 2006 14:24    Předmět: Re: Sháním někoho kdo umí s phpBB Citovat

idealni je zacit na locale s cistym fore, dohrat cat hi , pak, dalsi mody co uz jsou upraveny a pak zacit poridavat dalsi. hokna tak na 2 dny
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, Super finance, levné ubytování
Chris Amber
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 27 březen 2006 15:01    Předmět: Citovat

a kdybych už nechtěl začínat na čistým fóru?

netušil by třeba někdo, kde by mohl být problém s tím odepřením přístupu?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Pracovní příležitosti Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: