| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nith Účastník

|
Zaslal: 02 březen 2006 17:34 Předmět: Zablokování účtu |
|
|
Zdravim,
na začátek řikám že jsem hledal ale našel jsem cosi o zakázání upravování profilu a navíc to byl přímo zásah do scriptů. Takže dal jsem jednomu uživateli BAN za vulgární příspěvky a chtěl bych mu zablokovat účet, aby ho nemohl editovat, nemohl pod ním psát příspěvky atd. Napadlo mě že bych mu mohl změnit email a pak heslo a už by se k účtu nedostal, bohužel nevím kde tyto údaje najít, nebo ví někdo o lepším způsobu?
*edit: jej, teď koukám že jsem se překlik a napsal jsem to do špatné sekce, prosím moderátory aby to přesunuli, díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2006 17:46 Předmět: |
|
|
Víš, co je to BAN?
BAN = zablokování účtu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nith Účastník

|
Zaslal: 02 březen 2006 17:53 Předmět: |
|
|
gmvasek
Ty si mě nepochopil, v phpBB funguje klasický BAN pouze na zablokování IP adresy, ale kdo mi nezaručí že si tam příjde z jiného compu a bude spamovat zas. Mě jde jen o to mu zablokovat účet a tohle je BAN tak napůl. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2006 18:16 Předmět: |
|
|
| Nith napsal: | gmvasek
Ty si mě nepochopil, v phpBB funguje klasický BAN pouze na zablokování IP adresy, ale kdo mi nezaručí že si tam příjde z jiného compu a bude spamovat zas. Mě jde jen o to mu zablokovat účet a tohle je BAN tak napůl. | ucet mozes tiez zabanovat  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Kryštof Korb Účastník

|
Zaslal: 06 březen 2006 19:52 Předmět: |
|
|
ale pozor, BAN má dvě možnosti, první je zablokování IP adresy a druhá zablokování účtu. ALe nikdy nezaručíš, že tam nepřijde z jiné IP a nezaregistruje se znova  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|