| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 18 leden 2006 13:44 Předmět: inethosting.cz |
|
|
máte nekdo zkušenost z novodobé historie po roce 2004?
zatím sem tam dal na testování jednu doménu, tak tam provádím monitorování, tak sem zvědav co z toho vypadne tak po 14 dnech za výsledek. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 18 leden 2006 14:03 Předmět: |
|
|
| Doufám, že dáš potom vědět jak jseš spokojenej... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 18 leden 2006 14:27 Předmět: Re: inethosting.cz |
|
|
To víš že dám, dal sem tam jednu doménu která se testuje nonstop každou minutu na dostupnost a to včetně pošty a mysql. Takže z toho časem vyleze hezký graf který sem dodám. Zatím se to drží na 100% ale z toho se zatím nedá nic usuzovat po 16h testování, až to poběží tak 14 dní, tak to dá jasnější informace. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 19 leden 2006 09:10 Předmět: Re: inethosting.cz |
|
|
Po první 24h testování sem zaznamenal 1x nedostupnost mySQL na dobu kratší 2min, 3x nedostupnost webu na dobu kratší 1 minuty a 1x nedostupnost webu na dobu 6min, dostupnost poštovního serveru 100% _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VR-Fist
|
Zaslal: 13 únor 2006 14:11 Předmět: Re: inethosting.cz |
|
|
| Jo, ja tam hostuju a obcas bejvaji vypadky. Posledni dobou se to ale velmi zlepsilo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 14 únor 2006 14:58 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | myslim ze urcite, ja mam 20 alebo 30mb a uplne postacuje  |
mě se tedy hlavně jedná o databázi aby tam nebylo třeba jak na wz pouze 5 MB víš?  _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 14 únor 2006 15:21 Předmět: |
|
|
| smiesek napsal: | | JanoF napsal: | myslim ze urcite, ja mam 20 alebo 30mb a uplne postacuje  |
mě se tedy hlavně jedná o databázi aby tam nebylo třeba jak na wz pouze 5 MB víš?  | no to je pekne ale priestor nema nic spolocne s databazou vecsinou na platenych hostingoch je databaza oznacena ako neobmedzena, aj tak nikdy jej vyhody nevyuzijes na 100%
aj tak nechapem naco je niekomu take velke miesto na vyslovene len phpbb, mne uplne postacuje do 15mb a mam to minimalne na 2roky urcite _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 500 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 01 březen 2006 19:36 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | aj tak nechapem naco je niekomu take velke miesto na vyslovene len phpbb, mne uplne postacuje do 15mb a mam to minimalne na 2roky urcite | No jo, ale jiným (mně) nestačí ani 50 MB. Prostě záleží na počtu a velikosti příspěvků. Určitě bych nešel na hosting, kde by bylo méně než 100 MB databáze. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 01 březen 2006 20:08 Předmět: |
|
|
| drake127 napsal: | | No jo, ale jiným (mně) nestačí ani 50 MB. Prostě záleží na počtu a velikosti příspěvků. Určitě bych nešel na hosting, kde by bylo méně než 100 MB databáze. | ale predsa db s ftp nema ani trosku nic spolocneho, ja berem ze db nieje obmedzovana, mam na mysli len priestor na ftp _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 01 březen 2006 21:40 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | drake127 napsal: | | No jo, ale jiným (mně) nestačí ani 50 MB. Prostě záleží na počtu a velikosti příspěvků. Určitě bych nešel na hosting, kde by bylo méně než 100 MB databáze. | ale predsa db s ftp nema ani trosku nic spolocneho, ja berem ze db nieje obmedzovana, mam na mysli len priestor na ftp | Ale někde je prostor pro ftp, db i maily společný (teď úspěšně maskuju to, že jsem si tvůj příspěvek pořádně nepřečetl ) _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2006 00:30 Předmět: |
|
|
| drake127 napsal: | Ale někde je prostor pro ftp, db i maily společný (teď úspěšně maskuju to, že jsem si tvůj příspěvek pořádně nepřečetl ) | zatial som take nieco nevidel, to taky plateny hosting aj je? ale aj tak ze je dobry? neviem ono podla mna ak chces forum a mas v plane ze tam bude rusno tak jedine bez nejakych obmedzeni, to je asi najlepsie riesenie, teda aspon si myslim, mozno taky 1gb by aj stacil na jeden, dva roky ale tak 30mb to je trosku celkom dost malo  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2006 04:43 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | drake127 napsal: | Ale někde je prostor pro ftp, db i maily společný (teď úspěšně maskuju to, že jsem si tvůj příspěvek pořádně nepřečetl ) | zatial som take nieco nevidel, to taky plateny hosting aj je? ale aj tak ze je dobry? neviem ono podla mna ak chces forum a mas v plane ze tam bude rusno tak jedine bez nejakych obmedzeni, to je asi najlepsie riesenie, teda aspon si myslim, mozno taky 1gb by aj stacil na jeden, dva roky ale tak 30mb to je trosku celkom dost malo  | No třeba na hosting.blueboard.cz je právě 1 GB takto sdíleného prostoru za 100 měsíčně. Nedávno jsem se doslechl i o levnějších nabídkách, ale jsem spokojený s rychlostí databáze, takže měnit nebudu  _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|