| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
M3pI-IIsT0 Nováček

|
Zaslal: 26 prosinec 2005 12:16 Předmět: Vytvorenie loginu a jeho funkcnost |
|
|
| Dobry den, mam taky maly problemik. Vytvoril som si login form kde ho ja chcem mat umiestneny na stranke. Prikazy pre tlacitka (napr. {L_LOGIN}, {USERNAME},..) som napisal rovnako ako je v login_body.tpl s template subSilver, a pritom mi nefunguje prihlasenie a ani mi nezobrazi {L_SEND_PASSWORD} s prikazom {U_SEND_PASSWORD} na stranke. Tak som si myslel ze nieco robim zle alebo nieco mi uniklo, tak som vyskusal prekopirovat cely kod s login_body.tpl s tempalte subSilver na svoju stranku (overal_header.tpl) a aj tak ten login form nefunguje. Robim to inac v dreamweaveri 8 na locale easyphp 1.8.0.1, jedna sa o phpbb 2.0.18. Viete mi poradit? DAKUJEM. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 26 prosinec 2005 12:23 Předmět: |
|
|
| Ano problém je i v tom, že soubor login_body.tpl spolupracuje s login.php a jeden bez druhého nemůžou být. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M3pI-IIsT0 Nováček

|
Zaslal: 26 prosinec 2005 13:29 Předmět: |
|
|
Boze ja som lama, chybycka bola v tom ze v tabulke kde som mal username, password,.. nemal som v kode pred nou a za nou
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}"> ----> </form> a dreamweaver mi pri kliknuti na tabulku neoznacil tento kod. ale este jeden problemik pretrvava . Prikaz so zaslanim zabudnuteho hesla, na stranke mi to vobec nezobrazi a kod vyzera si takto <a href="{U_SEND_PASSWORD}" class="gensmall">{L_SEND_PASSWORD}</a>, v dreamweaveri to vypada si takto {L_SEND_PASSWORD} a k nemu link je {U_SEND_PASSWORD}. Neviete mi povedat preco mi to na stranke nezobrazi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M3pI-IIsT0 Nováček

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 26 prosinec 2005 21:25 Předmět: Re: Vytvorenie loginu a jeho funkcnost |
|
|
všechno jde když se ví co vše předělat _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 26 prosinec 2005 21:31 Předmět: Re: Vytvorenie loginu a jeho funkcnost |
|
|
hele nejjednudušší bude, když si stáhneš třeba ezPortal od smartora. Docela jednoduchá věc.... _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M3pI-IIsT0 Nováček

|
Zaslal: 27 prosinec 2005 13:05 Předmět: |
|
|
| No tak som si to stiahol a instalol ako ste poradili, a je pravda, ze na hlavnej stranke v login form je odkaz na zabudnute heslo, ale aj ked skopirujem cely kod a hodim si to do overall_headeru kde to chcem mat, mi to aj tak nezobrazi. Poradite mi co mi unika alebo co robim zle. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
M3pI-IIsT0 Nováček

|
Zaslal: 27 prosinec 2005 15:25 Předmět: |
|
|
| No tak som uz na to prisiel, trebalo pridat ked mam login v overall_headeru do page_header.php a pridat tam premmenne ako 'U_SEND_PASSWORD' => append_sid("profile.$phpEx?mode=sendpassword"), a 'L_SEND_PASSWORD' => $lang['Forgotten_password'], to ste my nemohli povedat rovno aleb musel som sa s tym hrat 2 dni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|