| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom Účastník

|
Zaslal: 20 duben 2003 08:27 Předmět: Invalid session |
|
|
Zdravím fórum,
se svým fórem na www.khfotbal.com/forum mám problém se zasíláním mailů. Po odeslání mi to zařve - všeobecná chyba - Invalid Session. Email se neodešle. Zkoušel jsem nastavit i SMTP, ale je to stejné. Notifikace chodí normálně.
Soukromé zprávy chodí dobře, ale odeslaný příspěvek se přidá do složky Neodeslaná pošta (?!). Nevíte někdo, co s tím? Dík předem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tom Účastník

|
Zaslal: 20 duben 2003 11:16 Předmět: Re: Invalid session |
|
|
| Tu druhou část ignorujte. Perfektní vychytávka, z nedoručené se to smaže po přečtení zprávy. Super. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 21 duben 2003 18:39 Předmět: Re: Invalid session |
|
|
Ono to má totiž svou logiku.
Nedoručené zde znamená, že zprávu si příjemce ještě nevyzvedl. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tom Účastník

|
Zaslal: 21 duben 2003 19:56 Předmět: Re: Invalid session |
|
|
| Jo, jo. Ale nevíte přece jenom odpověď, proč nejdou odesílat ty emaily? Funkce mail na serveru chodí. To Invalid Session ???!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 21 květen 2003 22:01 Předmět: Re: Invalid session |
|
|
fakt nevím, ale invalid session mi to píše po přidání hacku na rychlou odpověď  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
salik Člen týmu

|
Zaslal: 23 květen 2003 13:28 Předmět: Re: Invalid session |
|
|
| Tom napsal: | Zdravím fórum,
se svým fórem na www.khfotbal.com/forum mám problém se zasíláním mailů. Po odeslání mi to zařve - všeobecná chyba - Invalid Session. |
vacsinou to blbne ak je urcita funkcia v php zakazana u tvojho poskytovatela priestoru (napr. na host.sk) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|