| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e1 Účastník

|
Zaslal: 26 březen 2003 19:15 Předmět: Pomóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!! - Súrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Nebudete mi veriť ale spravil som obrovskú kravynu: zmenil som si vzhlad fóra, že odskúšam či to pôjde. Nešlo, zobrazil sa iba nejaký error. Háčik je v tom, to som bol prihlásený ako Admin
Ja viem, som dement, atď..... No ale čo už. Poradte niečo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
e1 Účastník

|
Zaslal: 26 březen 2003 20:06 Předmět: Re: Pomóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!! - Súrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
vyriešené
nahral som subSilver pod názvom AzuBlue a vo všetkých fileoch som zmenil slovíčko subSilver na AzuBlue forum sa zobrazilo, huh
Čudné bolo, že sa pozadie zmenilo na svetlomodrú (ako tu), ale všetko ostatné bolo podobné (ale predsa len iné - škoda že som to neodfotil) ako subSilver... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 08 duben 2003 21:38 Předmět: Re: Pomóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!! - Súrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
jo tak tohle mi to ukazalo taky... no a jeste k tem forum, udelal sem to same co ty, akorat ze mi se podarilo rozchodit ten vzhled, ale s tim, ze nebyly videt pismenka ((( mazec, nestesti slo kliknout na neviditelne nastaveni, hned sem zmenil vzhled a pojistil sem se tim, ze jsem si udelal druheho administratora ))) _________________ dont worry be happy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 15 duben 2003 13:25 Předmět: Re: Pomóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!! - Súrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
ja som si spravil testusera ale ešte asi spravím ďalšieho Admina... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
.e1 Anonymní
|
Zaslal: 15 duben 2003 13:26 Předmět: Re: Pomóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!! - Súrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
ja som si spravil testusera ale ešte asi spravím ďalšieho Admina... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Účastník

|
Zaslal: 26 duben 2003 17:51 Předmět: Re: Pomóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!! - Súrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| e1 napsal: | Nešlo, zobrazil sa iba nejaký error...
...Ja viem, som dement, atď..... No ale čo už. Poradte niečo |
Problém je ve velikosti písmen... Je to v css souboru a ještě jeden, z hlavy ho nevím...
To Azu:
Chtělo by to do toho archivu hodit se správnou velikostí písmen...
Docela mě to rozhodilo... _________________ Pavel
Stavební spoření pro každého |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|