| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 13 prosinec 2005 03:15 Předmět: webové aplikace |
|
|
Hledám schopné lidi co opravdu umí programovat v php, ne jen někde okopírovat kusy hotových kódů a ty pospojovat nebo dokonce jen nainstalovat jak je v jiných nabídkách u některých lidí zvykem.
Veškeré programování v PHP napojeno na databázové systémy mySQL, případně Frebird, MS SQL, Oracle.
Upřednostním lidi využívající při programování třídy, univerzálnost kódu s ohledem na jeho další bezproblémové rozšiřování a uplatnění v jiných aplikacích, oddělená logika aplikací od grafického výstupu s využitím šablonovacích systémů. Důraz je kladen na rychlost vyřešení adaného úkolu a kvalitu realizace.
Znalost implementace platebních systémů vítána.
Uvítám i aktivní znalost některého z jazyků angličtina, němčina, sloveština, polština pro případnou spolupráci na překladech některých aplikací do jiných jazyků.
Jednalo by se o práci na několika různých projektech dle aktuálních požadavků, např. podnikové intranetové aplikace, reklamní systémy, internetové obchody, vyhledávací služby a weby s distribucí zábavného obsahu. Uvítám dlouhodobější spolupráci. Veškeré zadané práce podloženy smlouvou, platba při předání zdaného úkolu.
V případě zájmu zasílejte své nabídky na email info@divky.com . Životopisy neposílejte místo nich zašlete především nějaké reference a odkazy na již realizované projekty s popisem co ste na nich dělali, použíté technologie a podobně. Jak bývá dobrým zvykem, každý člověk má svou cenu a proto připište i Vaše finanční představy za různé práce dle nějakého rozsahu ať mam podle čeho se také orientovat. Při dlouhodbé kvalitní a bezproblémové spolupráci rozhodně rád i něco připlatím ale to až podle výsledků práce, stejně tak je možný i následný procentuelní podíl z projektů dlouhodbého výdělečného charakteru.
Jelikož lidé čas od času z časových a rodinných důvodů odcházejí, tak tato nabídka platí neustále, stejně tak zájemce můžu doporučit následně jiným firmám, které též schánějí obdobné lidi. _________________ :: Official phpbb CZ team ::
Naposledy upravil admin dne 23 duben 2006 21:32, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 05:01 Předmět: |
|
|
Neviem si predstavit s tebou spolupracu, stacilo mi co som videl na tomto fore! Snad sa najde daky blbecek a ozve sa ti  _________________ www.hojko.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 13 prosinec 2005 09:48 Předmět: Re: webové aplikace |
|
|
Hele Hojko - klídek ...... Než začneš kritizovat, tak si projeď jeho projekty a velmi rychle zjistíš, že to co dělá dělá opravdu dobře a v excelentní kvalitě. Naproti tomu co je vidět za tebou, to jsem buď nenašel, nebo to není dostupné (když ale nepočítám různé diskuse)
Takže se napřed předveď, a pak kritizuj.
Já bych do toho šel třeba hned - ale bohužel naprosto nesplňuji požadavky kladené Azuem ... _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 15:24 Předmět: |
|
|
| No přidám se nevím jak Azu programuje-já mizerně.Ale jako šéfa bych ho nechtěl,ale upřímně to jak Azu nedávno vyjel po hojkovi za to že na své vlastní doméně-platí si i hosting-něco jiného je to na freehostingu viz. reakce na ic.cz phoru sekce stránky porušující pravidla,se schválením adminů provozuje diskuzi s warez forem.A jak říkám není na freehostngu tak je to na něm.Tak nechápu proč na něj Azu hned vyjel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 16:04 Předmět: |
|
|
| R - stick napsal: | Hele Hojko - klídek ...... Než začneš kritizovat, tak si projeď jeho projekty a velmi rychle zjistíš, že to co dělá dělá opravdu dobře a v excelentní kvalitě. Naproti tomu co je vidět za tebou, to jsem buď nenašel, nebo to není dostupné (když ale nepočítám různé diskuse)
Takže se napřed předveď, a pak kritizuj.
Já bych do toho šel třeba hned - ale bohužel naprosto nesplňuji požadavky kladené Azuem ... | Tu sa hojka dost zastanem lebo ma pravdu, skus si to co hojko napisal este raz precitat ;) on nepise otom a uz vobec nekritizuje jeho pracu a tvorbu ;) on tu tak max kritizuje Azua ako osobu a spolupracu ako snim s jeho osobou
| radim93 napsal: | | No přidám se nevím jak Azu programuje-já mizerně.Ale jako šéfa bych ho nechtěl,ale upřímně to jak Azu nedávno vyjel po hojkovi za to že na své vlastní doméně-platí si i hosting-něco jiného je to na freehostingu viz. reakce na ic.cz phoru sekce stránky porušující pravidla,se schválením adminů provozuje diskuzi s warez forem.A jak říkám není na freehostngu tak je to na něm.Tak nechápu proč na něj Azu hned vyjel. | suhlas :) a nieje jediny na koho vyjel :o) _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 16:26 Předmět: Re: webové aplikace |
|
|
R - stick: Nekritizujem jeho pracu, nechvalim sa so svojimi projektami, vlastne sa ani nemam s cim poradit pretoze webove aplikacie s vynimkou phpBB ma nezaujimaju. Ja som narazal na postup jeho prace ako veduceho projektu, pripadne rovnocenneho kolegu. Neviem si predstavit spolupracu, je to nieco ako v politike Dzurinda+Meciar+Fico alebo u vas pojenie opozicie+koalicie  _________________ www.hojko.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitek.borec.cz Častý přispěvatel

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 19:10 Předmět: |
|
|
| A jakej to bude projekt? Zkus víc zpodrovnit! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 13 prosinec 2005 19:58 Předmět: Re: webové aplikace |
|
|
Nejraději bych něco k tomu řek ale raději pro tentokrát pozdržím své výlevy na tyhle dva jedince, protože fakt se k jejich příspěvkům nemá smysl vyjdřovat. Nevim jak můžete kritizovat něco o čem víte úplně kulový ? Jeden ani druhej ste se mnou nikdy nespolupracoval tak nevim z čeho tedy děláte úsudky. Kdybych i tady vedl vedení projektu překladu pro phpBB asi hodně blbě tak by sme se ho nikdy nedočkali a ty lidi co se na tom podíleli by do toho nešli a to ani nemluvim o té další části vedení koordinae celkové propagace phpBB namísto v té době jednoznačně nejrošířenějšího phorum.org. Kdyby tu napsal kritiku někdo z těch co kdy se mnou dělali, tak to beru ale od Vás to tu vůbec nemá co dělat.
Trochu sem si tu nedávno ůnasral do bot" když sem tu napsla svůj názor a zkušenost s některými z Vás a v efektu sem si nedohledal fakta a označil sem ty nesprávné lidi než ty kteří to měli skutečně na svědomí. Co se týče hojka tak tam fak není co dodat, na něj prostě mam svůj úsudek z toho co sem mohl vidět a především si přečíst na mnoha desítkách diskusních fór a ten sem také tenkrát napsal. Jako člověk a kámoš bude jistě úplně jiný ale z pohledu toho co provozuje pro neznamená nic. Mimochodem sem začal postupně procházet zpětně veškeré příspěvky a budou odstraněy veškeré kde se propagují nezákonné aktivity a sem patří i bezesporu hojkovo proslulé warez fórum. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 13 prosinec 2005 20:03 Předmět: |
|
|
| vitek.borec.cz napsal: | | A jakej to bude projekt? Zkus víc zpodrovnit! | Jak sem psal, těch projektů je celá řada a budou přibývat, naví mam i další firmy, které mají o podobné lidi zájem a oni mají též nějaké připvené projekty k realizaci. U mně se spíš bude jednat vždy o části k projektům, nikdy ne nekomplet aby nikdo z těch zůčastněných neměl přístup k clekovému projektu, spíš čím míň o tom budou vědět tak tím líp a dostanou udělat jen kus který nemusí vědět k čemu je. Je to sice divné řešení ale zatím se mně to vyplatilo, jelikož mam hodně špatné zkušenosti z předchozích let, kdy sem si smluvně nezajistil nějaké podrobnosti a pak se mně stalo, že si týpek který se mnou spolupracoval vzal veškeré společné zdrojáky a především nápady a začal nabízet totéž co já jiným lidem za poloviční cenu, takže nehodlám tuhle situaci opakovat znovu ky mně někdo uteče s hotvýma projektama, které si následně spustí sám. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 20:04 Předmět: Re: webové aplikace |
|
|
Neviem co si ani ty nepochopil ale tu nikto nekritizuje tvoju pracu ci tvorbu tu ide oto skor ze aky mas ty pristup k inym, mne tvoje vystupovanie pripada take arogantne ako aj toto co si teraz napisal, vidim v tom dost arogancie, skoda ze si nenapisal invidua namiesto jedincov
mozno si nejaka staria osoba ale to neznamena ze ty si ten co robi sudcu  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 13 prosinec 2005 20:26 Předmět: Re: webové aplikace |
|
|
| JanoF napsal: | | Neviem co si ani ty nepochopil ale tu nikto nekritizuje tvoju pracu ci tvorbu tu ide oto skor ze aky mas ty pristup k inym |
Však právě k tomu se vyjdřuju, jak může někdo soudit někoho v oblasti ve který se mnou neměl nikdy nic společného. Mimochodem právě výsledná práce je výsledkem celého týmu lidí a kdybych tedy jako vůdce pracovní smečky to vedl špatně a měl k těm lidem co pro mně dělaj špatný přístup, tak ten výsledek nebude nikdy takový. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 prosinec 2005 21:02 Předmět: Re: webové aplikace |
|
|
| Azu napsal: | | Však právě k tomu se vyjdřuju, jak může někdo soudit někoho v oblasti ve který se mnou neměl nikdy nic společného. | no a ty si to asi zas cele nepochopil, precitaj si este raz a poriadne co napisal, on napisal ze si nevie predstavit spolupracovat s tebou kvoli tomu ze vidi ako jednas tu na tomto fore cize (to je len dohad) by si tak spolupracoval alebo sefoval aj v onom projektu na tie aplikacie
| Azu napsal: | | Mimochodem právě výsledná práce je výsledkem celého týmu lidí a kdybych tedy jako vůdce pracovní smečky to vedl špatně a měl k těm lidem co pro mně dělaj špatný přístup, tak ten výsledek nebude nikdy takový. | no prave, ved sa pozri ako to tu vyzera ak by sme vychadzali z prace tohoto fora _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|