logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Pořiďte si do svého vozu kvalitní auto hifi. Užijte si cestování autem díky auto hifi. webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraken
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 12 prosinec 2005 17:29    Předmět: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? pomozte plosim!! Sad
\teda spis bych potreboval vedet jak protoze na ic v poho nainstaluju zadam admina a po uspesny instalaci vymazu ty dve slozky a pri logovani za toho admina tak to napise Stránku nelze zobrazit Sad Sad plosim plosim pomozte budu vam vdecny Smile

Naposledy upravil Kraken dne 12 prosinec 2005 17:37, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 12 prosinec 2005 17:32    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

jde
Syntax_Error-CZ
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 12 prosinec 2005 19:44    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

Kraken napsal:
pomuzete?? plosim plosim!

http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=534
martin.ol
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 12 prosinec 2005 21:05    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

http://phorum.ic.cz/viewtopic.php?t=908
Bod 2 v sekci phpBB

BTW není to náhodou prosím ? Smile

www.berg-trophy.cz | www.menu-cz.cz | www.turistcz.cz | www.mssoft.biz | www.martin-ol.name | www.bergtrophyteam.eu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
churchyard
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 12 prosinec 2005 21:27    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

plosim == prosim^n
Filda
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 18 prosinec 2005 11:28    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

na ic. mi to neslo a webz sem nezkousel....
Celebi
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 20 prosinec 2005 22:53    Předmět: Citovat

ani mne to na ic.cz neslo na webzdarma mi to islo ale asi po piatich dnoch mi vypadlo forum a neviem preco Very Happy
martin.ol
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 21 prosinec 2005 13:14    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

To je zajímavé, že "nikomu" nejde rozchodit forum, a já jich rozchdil jak hub po dešti (a všechny napoprve - výjma asi 2x jsem zapomněl chmod u config.php) Wink

www.berg-trophy.cz | www.menu-cz.cz | www.turistcz.cz | www.mssoft.biz | www.martin-ol.name | www.bergtrophyteam.eu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kryšpín
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 21 prosinec 2005 18:02    Předmět: Citovat

Mě to taky šlo vše na poprvý, chyba bude tedy asi někde jinde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Celebi
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 21 prosinec 2005 23:55    Předmět: Citovat

tym by som si taky isty nebol pretoze ked som potom poziadal martina novaka ci by nebol taky laskavy a nenainstaloval mi to tak tvrdil ze ta instalacia sa chovala divne. a navyse som to skusal niekolko krat na ic.cz nakoniec som to hodil na wz ale tam mi po troch dnoch prestalo fungovat forum takze zvazujem domenu a free hosting na pipni.cz
martin.ol
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 22 prosinec 2005 01:54    Předmět: Citovat

Chovala se divně instalace, a né server. Very Happy => diná verze phpBB Laughing

PvvS
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 22 prosinec 2005 09:20    Předmět: Re: Jde na webz rozchodit forum phpBB2?? nebo na ic.cz? Citovat

Nj pasqily typu pluskovy phpBB sou na nic, malokdo vyuzije vic jak 1/3 modu a ty je lepsi tam nacpat rucne, aspon se clovek neco nauci.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: