| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vaultman
|
Zaslal: 22 březen 2003 19:16 Předmět: Potřebuji radu-CO NEJRYCHLEJI!!! (superhosting.cz) |
|
|
Nemáte někdo náhodou zkušenosti s webhostingem www.superhosting.cz? Vypadá to totiž velmi výhodně a kvalitně. Dělal jsem pro Rusy Oficiální české stránky skupiny Tatu, provizorně jsem to dal na Pipni.cz, ale asi každé 3 hoiny to chvíli neběželo! To si nemůžu dovolit! Pokud byste věděli ještě o nějakém lepším hostingu s co nejvíce volným místem (na downloady) a nejnižší cenou - chtěl bych z těch peněz co mi platí taky něco mít, nejenom zaplatit měsiční poplatky webhostingu.
Díky za radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 23 březen 2003 18:40 Předmět: Re: Potřebuji radu-CO NEJRYCHLEJI!!! |
|
|
Cokoliv jenom ne Cendrův Superděravej Superhosting. Myslím, že na tohle téma ohledně Cendry bylo už na internetu napsáno za poslední roky víc než dosti. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vaultman
|
Zaslal: 23 březen 2003 20:06 Předmět: Re: Potřebuji radu-CO NEJRYCHLEJI!!! |
|
|
| A co je na něm tak špatné? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 24 březen 2003 07:15 Předmět: Re: Potřebuji radu-CO NEJRYCHLEJI!!! |
|
|
http://www.vorisek.cz
viz fanklub mumie _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 24 březen 2003 15:57 Předmět: Re: Potřebuji radu-CO NEJRYCHLEJI!!! |
|
|
hlavně není problém si tam kdykoliv od kohokoliv za jistých předpokládů ukrást z ostatních hostovaných webů naprosoto cokoliv ! Také tam není naprosto žádná jistota, že se tam jednoho dne nevrhne policie a nezabaví mu ty jeho počítače, protože nejen já mám značné pochyby o tom, že je na nich soft legální a tak se ti může stát, že jednoho rána to tam lehne a pokud nezálohuješ přijdeš o vše. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|