| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
!xXx! Člen týmu

|
Zaslal: 16 listopad 2005 10:06 Předmět: Kodovanie!!! |
|
|
| jeden chalan mi poradil ze ak chcem mat na strane kodovanie windows-1250 ze treba do suborov napisat :<?php ................ ?php> aby to zobrazovalo co tam ma byt??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 16 listopad 2005 11:16 Předmět: |
|
|
Nerozumím moc dobře dotazu. Jestli chceš mít na stránkách kódování Win-1250, tak přidej META tag:
Pro HTML:
| kód: | | <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250"> | Pro XHTML:
| kód: | <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
A ještě bys měl přidat definici verze XML, kde to kódování uvedeš taky. | Jestli to nějak souvisí s phpBB, tak tam se kódování nastavuje v jednom z překladů - myslím /language/lang_czech/lang_main.php a někde úplně nahoře: $lang['ENCODING'] = "windows-1250"; |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
!xXx! Člen týmu

|
Zaslal: 16 listopad 2005 14:28 Předmět: |
|
|
Ale ja mam na fore slovencinu nebude to mat nejaky vplyv???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
!xXx! Člen týmu

|
Zaslal: 16 listopad 2005 15:32 Předmět: |
|
|
Ale mne ta tvoja uprava nefunguje!!!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr7 Nováček

|
Zaslal: 22 listopad 2005 17:10 Předmět: Kodovani |
|
|
| se slovenstinou je rozdil.....ISO-8859-2 je kodovani pro interpunkci.....slovenstinu si musis stahnout zvlast. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 22 listopad 2005 17:22 Předmět: Re: Kodovanie!!! |
|
|
2 Petr7: muzes mi rict, co resis?
tohle je !xXx!uv problem, ktery je pomalu v kazdem topicu a byl uz vyresen. s tim co pises to nema spolecneho zhola nic sploecneho a interpunkce je:
,
.
?
!
:
; _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr7 Nováček

|
Zaslal: 22 listopad 2005 19:43 Předmět: Re: Kodovanie!!! |
|
|
| churchyard napsal: | 2 Petr7: muzes mi rict, co resis?
tohle je !xXx!uv problem, ktery je pomalu v kazdem topicu a byl uz vyresen. s tim co pises to nema spolecneho zhola nic sploecneho a interpunkce je:
,
.
?
!
:
; |
Snazim se mu pomoci, ale ty jsi nepochopil co jsem napsal. Az o tom neco budes vedet, tak pak se ozyvej. S tebou nema cenu diskutovat, jsem tu naposled. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 22 listopad 2005 19:49 Předmět: |
|
|
| No tady si zase Petr 7 hraje na velkýho Guru.Tady Chuyard nebo jak se to píše se ti nsží vysvtělit že se to řešilo všude a pokud by jsme to furt opakovali tak by si každý dělal co chce.Víte co jdu si založit téma s pomocí instalaci Cash Modu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 22 listopad 2005 20:29 Předmět: Re: Kodovanie!!! |
|
|
2 Petr7: ten problem je vyresenej (!xXx! to psal asi do 3 topicu), to, co si napsal je bohuzel uplne jina vec a interpunkce je v kazdem pouzitelnem kodovani stejna (maximalne arabsky ci jinym sypanym cajem...)
2 radim93: Chuj fakt ne. _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
|
|